Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 03 Μαϊου

ΚΡΙΟΣΓια ό,τι έχετε σκοπό να ακολουθήσετε στη ζωή σας...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Τα εξώγαμα των σταρ – Ποια κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ και της μουσικής έκαναν παιδιά εκτός γάμου

Παιδιά εκτός γάμου για σταρ του Χόλιγουντ

Ο σάλος που προκάλεσε η είδηση ότι κορυφαίος παρουσιαστής του BBC απέκτησε εξώγαμο παιδί δεν είναι τίποτα μπροστά στον πάταγο που έκαναν παγκοσμίως οι αποκαλύψεις ότι κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ και της μουσικής έκαναν παιδιά εκτός γάμου.

Το 2011 η σύζυγος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μαρία Σράιβερ, μάζεψε τα μπογαλάκια της, έφυγε από το σπίτι τους και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ωρες νωρίτερα είχε αποκαλυφθεί ότι ο «Terminator» είχε αποκτήσει εξώγαμο παιδί με την οικιακή βοηθό της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα.

φ1 Arnold Schwarzenegger with his lovechild Joseph BaenaΟ Αρνολντ έμαθε ότι ο Τζόζεφ Μπαένα ήταν γιος του όταν το παιδί ήταν οκτώ ετώ, και πλέον έχουν πολύ καλή σχέση, με τον Τζόζεφ να ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο bodybuilding.

Διάσημη έγινε η κόρη που απέκτησε εκτός γάμου ο Στιβ Τάιλερ με την τραγουδίστρια Μπέμπε Μπιούελ. Η σταρ του Χόλιγουντ Λιβ Τάιλερ μέχρι τα 10 της χρόνια δεν γνώριζε ότι ο τραγουδιστής των «Aerosmith» ήταν ο πατέρας της. Πρόσεξε, όμως, ότι έμοιαζε πάρα πολύ με τη μικρή κόρη του Τάιλερ, Μία, και στρίμωξε στη γωνία τη μητέρα της, η οποία αναγκάστηκε να της πει όλη την αλήθεια. Από τότε η σχέση του Στιβ με τη Λιβ έγινε όλο και πιο στενή.

Τη δεκαετία του ’80 ο Κλιντ Ιστγουντ τα έφτιαξε με την αεροσυνοδό Τζόσλιν Ριβς, απέκτησε δύο παιδιά μαζί της, τον Σκοτ και την Κάθριν, αλλά δεν αναγνώριζε κανένα για 15 χρόνια.

φ4 Kathryn Eastwood Στη συνέχεια όχι μόνο στάθηκε δίπλα τους, αλλά τους άνοιξε και τις πόρτες του Χόλιγουντ, με τον Σκοτ Ιστγουντ να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως «Gran Torino» και «Suicide Squad», ενώ η Κάθριν Ιστγουντ κάνει καριέρα ως σεναριογράφος και ηθοποιός.

φ3 clint eastwood scott eastwood

Ο Τσακ Νόρις είχε το 1963 μια σύντομη εξωσυζυγική σχέση με μια γυναίκα γνωστή ως Τζοάνα. Χώρισε από την ερωμένη του χωρίς να μάθει ότι είχε μείνει έγκυος και ότι γέννησε την κόρη του Ντίνα ΝτιΤσιόλι. Το ανακάλυψε το 1991, όταν η Ντίνα τού έστειλε επιστολή. Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ είπε ότι δεν χρειαζόταν να κάνει τεστ πατρότητας για να επιβεβαιώσει ότι ήταν παιδί του και μέχρι σήμερα έχουν άριστη σχέση.

φ5 Chuck Norris Daughter Dina 2

Πασίγνωστη είναι η μητέρα του εξώγαμου παιδιού που απέκτησε ο Εντι Μέρφι. Το 2006 ο κωμικός τα έφτιαξε με τη Mel B, αλλά όταν η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος, αρνήθηκε ότι το παιδί ήταν δικό του και τη χώρισε.

MERFIΌταν τεστ DNA απέδειξε σε δικαστήριο ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της 15χρονης σήμερα Εϊντζελ Ιρις Μέρφι Μπράουν, ο ηθοποιός αναγκάστηκε να την αναγνωρίσει και να πληρώνει 40.000 ευρώ τον μήνα διατροφή μέχρι να ενηλικιωθεί.

Δύο εξώγαμα απέκτησε ο Τζουντ Λο. Το 2009 γεννήθηκε η Σοφία, από τη σχέση του με το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ και έπειτα από τεστ DNA ο Λο την αναγνώρισε. Η Αντα, που γεννήθηκε το 2015, ήταν καρπός του έρωτά του με την τραγουδίστρια Κάθριν Χάρντινγκ. Πλέον ο Λο έχει καλές σχέσεις και με τις δύο.

JUDE LAW

Ο Τομ Τζόουνς μπορεί να αναγνώρισε έπειτα από τεστ πατρότητας τον Τζόναθαν Μπέρκερι που απέκτησε το 1988 από το μοντέλο Κατερίνε Μπέρκερι, αλλά δεν έχει σχέσεις μαζί του.

WERTYU Προ ετών ο Τζόναθαν, που είχε μπλεξίματα με ναρκωτικά, δήλωσε ότι δεν θέλει τίποτα από τον πατέρα του, παρά μόνο να του δείχνει το ενδιαφέρον του.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...