Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Κώστας Κωστόπουλος: Στον ανακριτή ο σκηνοθέτης του «Σασμού» – Ποινική δίωξη για βιασμό

Ποινική δίωξη για βιασμό στον Κώστα Κωστόπουλο μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου

Στον προθάλαμο του ανακριτή βρίσκεται ο γνωστός σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Κώστας Κωστόπουλος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού.

Ο 57χρονος σκηνοθέτης μπήκε στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης έπειτα από μήνυση που υπέβαλε η ηθοποιός Ελενα Αθανασοπούλου σε βάρος του για βιασμό προ 12ετίας και εντός του καλοκαιριού κλήθηκε από τον εισαγγελέα Απόστολο Ανδρέου να δώσει εξηγήσεις έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που άνοιξε σε βάρος του.

Στη μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός περιγράφει ότι γνωρίστηκαν το 2009 στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με τον χώρο της υποκριτικής. Στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης τής πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ, εκείνος -σύμφωνα με την καταγγελία- τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

«Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση» είχε καταγγείλει η Ελενα Αθανασοπούλου.

Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης ο γνωστός σκηνοθέτης παραιτήθηκε από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός», προκειμένου, όπως εξήγησε, να μη φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες του. Ωστόσο, σε όλους τους τόνους αρνήθηκε την κατηγορία κάνοντας λόγο για συκοφαντία και διαμήνυσε ότι θα στραφεί στη Δικαιοσύνη.

φ3 254335180 2048712175293089 7525597098183012040 n

«Εδώ και καιρό μια γυναίκα με την οποία είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την “καταγγελία” της με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, “φωτογραφίζοντας” συνεχώς εμένα. Εδωσα τόπο στην οργή, αρνούμενος να πιστέψω ότι τέτοιου είδους ψεύδη θα μπορούσαν να αποκτήσουν επίσημη υπόσταση» ήταν η πρώτη του αντίδραση σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ενώ πλέον έχει υποβάλει κι εκείνος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Σημειώνεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της Ελενας Αθανασοπούλου προχώρησε σε αντίστοιχες αποκαλύψεις και η ηθοποιός Αννα Τσουκαλά, υποστηρίζοντας ότι ο σκηνοθέτης την είχε παρενοχλήσει ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...