Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Μάικ Τίνταλ: Ο πρώτος «γαλαζοαίματος» σε ριάλιτι

Ο πρώην παίκτης του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ, σύζυγος της εγγονής της Ελισάβετ, Ζάρα, θα λάβει μέρος σε παραγωγή επιβίωσης για celebrities

Την ώρα που ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος προετοιμάζεται για τη στέψη του, ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας ετοιμάζεται να γίνει το πρώτο που θα λάβει μέρος σε reality επιβίωσης για να διεκδικήσει τον τίτλο του «βασιλιά της ζούγκλας».

Ο 43χρονος Μάικ Τίνταλ, σύζυγος της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Ζάρα Τίνταλ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», υπέγραψε συμβόλαιο και φτιάχνει βαλίτσες για τη ζούγκλα της Αυστραλίας, όπου θα λάβει μέρος στο reality «I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!». Ενώ οι οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου «παραμένουν ένα καλά φρουρούμενο μυστικό», οι παραγωγοί του reality επιβίωσης για celebrities πανηγυρίζουν.

«Είναι τεράστια επιτυχία» αναφέρει πηγή από την παραγωγή, εξηγώντας ότι ο Μάικ Τίνταλ για χρόνια είχε μία από τις μπροστινές θέσεις σε κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με πιο πρόσφατη την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι παραγωγοί φαίνεται ότι ποντάρουν στο γεγονός ότι οι λάτρεις του reality περιμένουν πώς και πώς να ξεφύγει κάποια αδιάκριτη αποκάλυψη από τα χείλη του 43χρονου για κάποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το επιβεβαιώνει και η πηγή του δημοσιεύματος, σημειώνοντας ότι «είναι γνωστό πως είναι διακριτικός, αλλά αρκεί μόνο και μόνο η παρουσία του» για να εκτινάξει την τηλεθέαση.

Ο Μάικ Τίνταλ, που θα γίνει ο πρώτος «γαλαζοαίματος» σε reality, πιστεύεται ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη, καθώς υπήρξε καταξιωμένος παίκτης του βρετανικού ράγκμπι και έχει τα απαραίτητα σωματικά προσόντα. Απέναντί του θα έχει άλλους διασήμους, μεταξύ των οποίων ο τραγουδιστής Μπόι Τζορτζ, ο κωμικός Σον Γουόλς και ο dj Κρις Μόιλς.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα