Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους ο Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους...

Χάρης Ρώμας: «Επιμένω στην ανδρική μου ταυτότητα. Μου αρέσει που είμαι άνδρας»

Ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στους έρωτες της ζωής του και στην αντρική του ταυτότητα.

Μάγδα Τσαγγάνη: «Η πυρκαγιά στο σπίτι μου δεν ξεπερνιέται, είναι ένας θάνατος»

Η Μάγδα Τσαγγάνη μετά την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι της περνάει δύσκολες στιγμές.

Πέτρος Λαγούτης: «Γιατί να μην είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα; Γέρασα;»

Ο Πέτρος Λαγούτης ρωτήθηκε για μία ακόμα φορά για τον χωρισμό του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια.

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα την ερωτική μου ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια»»

«Ο ερωτισμός μου φυσικά δε συνδέεται με τις ουσίες...»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα νέα» που μιλάει για την προσωπική του ζωή, τις ερωτικές του προτιμήσεις αλλά και την εξάρτησή του από τις ουσίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Δε μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Το μόνο που με ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω ξανά σε μια κανονικότητα. Έπρεπε πρώτα να φάω τα μούτρα μου. Κανονικός για εμένα είναι εκείνος που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, εκείνος που αντιλαμβάνεται τη θέση του απέναντι στους άλλους. Και νομίζω η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει στη ζωή μου είναι να επιστρέψω στην κανονικότητα.tziovas

Να μην έχω εξαρτήσεις, και αυτή η μάχη ήταν κυρίως ψυχολογική. Να μάθω να υπάρχω χωρίς αυτές… Η εξάρτησή μου από τις ουσίες είχε επιπτώσεις από τη δουλειά μου γιατί κάποιες φορές δεν ήμουν πολύ τυπικός. Επίσης μιλούσα αρκετά για το τι έκανα και σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Άκουσα παραπάνω από μια φορά, “μου είπαν να μη σε πάρω για δουλειά γιατί θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα. Φυσικά αυτό δεν ήταν κοντά στην πραγματικότητα γιατί ήμουν λειτουργικός. Όμως ήταν ένα καμπανάκι».

Για τις ουσίες δήλωσε ότι: «Το συναίσθημα που ισχυροποίησε τη σχέση μου με τις ουσίες ήταν όλες οι πρώτες επαφές γιατί οι στιγμές ήταν πολύ έντονες, χαρούμενες και ένιωθα πολύ σέξι. Μπορούσα να πάω να μιλήσω σε οποιαδήποτε μου άρεσε. Με έκανε πολύ “φλερτικό”.  Ένιωθα λαχτάρα, αυτή η λέξη ταιριάζει. Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την ερωτική επαφή και με αγόρια και με κορίτσια. Ο ερωτισμός μου φυσικά δε συνδέεται με τις ουσίες…

Η εξάρτησή μου από τις ουσίες είχε επιπτώσεις από τη δουλειά μου γιατί κάποιες φορές δεν ήμουν πολύ τυπικός. Επίσης μιλούσα αρκετά για το τι έκανα και σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πολλοί καλοθελητές. Άκουσα παραπάνω από μια φορά, “μου είπαν να μη σε πάρω για δουλειά γιατί θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα. Φυσικά αυτό δεν ήταν κοντά στην πραγματικότητα γιατί ήμουν λειτουργικός. Όμως ήταν ένα καμπανάκι».

Τέλος, όσον αφορά τις ερωτικές του αναζητήσεις σχολίασε τα εξής: «Η αναζήτηση είχε ένα τεράστιο κέρδος στη δουλειά μου, τη συλλογή εμπειριών. Με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τον άνθρωπο. Με γοητεύει να μαθαίνω πως μπορεί να αισθανθεί κάποιος άλλος. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ όμως ένα αγόρι. Εδώ θέλω να διαχωρίσω τον έρωτα από το σεξ. Τρυφερότητα έχω αισθανθεί και από τα δυο φύλα».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – «Δεν είμαστε πια μαζί, περάσαμε 40 κύματα μέχρι να το αποφασίσουμε»

Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει ένας δεσμός. Αλλά όταν υπάρξει μια πιο βαθιά συνειδητοποίηση και αποδοχή για την απόφαση και σεβασμός γι’ αυτό το δημιούργημα που έχουμε φτιάξει, τότε μπορείς να

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Πέθανε η ηθοποιός Μάγδα Λέκκα

Η Μάγδα Λέκκα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία...

Γνωστός πολιτικός μας «συστήνει» την κούκλα κόρη του

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη γνωστού πολιτικού!

Πρόβα νυφικού για τη Φαίη Σκορδά

Ετοιμη για γάμο εντός του 2026 η Φαίη Σκορδά με τον αρχιτέκτονα σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη, με τον οποίο η παρουσιάστρια έχει σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2024!

Καλομοίρα: «Τον ζηλεύω τον Γιώργο! Μου έδωσε δικαίωμα, πληγώθηκα και δεν θέλω να το θυμάμαι»

Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιώργο. Εξομολογήθηκε αν έχουν φτάσει ποτέ στα όρια του χωρισμού και αν τον ζηλεύει.