Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι»

Όσα είπε για τον Γιάννη Φέρτη

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τον εαυτό της, την κόρη της Μαριτίνα και τον Γιάννη Φέρτη.

mimi

Όσον αφορά τον εαυτό της ανέφερε πως: «Δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψουμε, κάποιοι άνθρωποι που μας πολεμάνε, να μας κάνουν να παρατήσουμε την αγάπη και το πάθος μας. Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. Αμφιβάλλω για ότι πράγμα δεν έχω γνώση. ή για ότι δεν έχω κάνει καλά. Πολλοί άνθρωποι το λένε και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά είμαι πολύ αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και των άλλων και δουλεύω πάρα πάρα πολύ.Την κριτική, όταν πρόκειται περί κριτικής, την δέχομαι πάρα πολύ άνετα και την επιδιώκω. Για αυτό και δεν είχα ποτέ «αυλή». Δηλαδή θα έρθει η βοηθός μου, θα έρθει η αδελφή μου, θα έρθεις εσύ και θα πεις πως «δεν είναι ωραίο αυτό που φοράς σε αυτή τη σκηνή, είναι υπερβολικό» ή «δεν είναι ωραία γραμμένη αυτή η σκηνή». Μπορεί και να την σκίσω επί τόπου. Τώρα τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι πολύ στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε και λίγο να το φτάσουμε στα άκρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχώρησαν ποτέ. Πολλές φορές με στεναχώρησε αυτό. Άνθρωποι είμαστε αλλά δεν είναι κάτι που θα με σταμάταγε ποτέ».





mimh1

Για την κόρη της σχολίασε τα εξής: «Η κόρη μου είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και τυχερή. Αυτό που λένε για τον ανταγωνισμό μάνας κόρης δεν το έχω βιώσει. Και τέρας να έχω ξυπνήσει το πρωί θα μου πει «τι ωραία είσαι μαμά μου». Έχει μια αγάπη και τρυφερότητα για μένα. Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες. Εγώ ταλαιπώρησα τους γονείς μου. Όσο προχωράει βλέπω πολλά κομμάτια του εαυτού μου στην Μαριτίνα, που δεν τα φανταζόμουν. Ήρθε και δούλεψε στην ταινία, αυτή σκοτώθηκε στη δουλειά και της άρεσε και τώρα θα κάνει Master στην παραγωγή. Η ηθοποιία δεν την ενδιέφερε ποτέ. Θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο».





mimi denissi1

Τέλος, για τον Γιάννη Φέρτη δήλωσε ότι: «Ερωτεύτηκα τον Γιάννη Φέρτη στον «Συμβολαιογράφο». Ο Γιάννης είχε αυτή την υπέροχη φωνή, τον έβλεπα και τρελαινόμουν. Έλιωνα. Στη διάρκεια του σήριαλ νομίζω με ερωτεύτηκε και εκείνος και μετά από έναν χρόνο περίπου παντρευτήκαμε. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Όσο ταλέντο και να έχουμε πάντα υπάρχει κάποιος που μας δίνει μια «κλωτσιά». Ο Γιάννης Φέρτης με έκανε πρωταγωνίστρια πλάι του, ενώ ήταν εκείνος το πρώτο όνομα. Κάναμε πολύ ωραία έργα μαζί, μου είχε τόση εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Με έκανε να έχω πρωτοβουλία. Δεν ερωτεύεσαι ανθρώπους που μοιάζεις στον χαρακτήρα, πάντα θα τον εκτιμώ. Εξαρχής ήμασταν πολύ διαφορετικοί, για αυτό και η έλξη. Σύντομα έγινα εγώ η πιο γνωστή από τους δυο μας και αυτό έφερε μια κρίση».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...