Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Δικαίωση για Κιμούλη! Άκυρη η απόλυσή του από το ΚΘΒΕ

Είναι η πρώτη δικαστική μάχη που κερδίζει

Δικαιώθηκε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης για την απόλυσή του από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ). Ο γνωστός ηθοποιός είχε απολυθεί τον Φεβρουάριο του 2021 έπειτα από καταγγελία για σωματική και λεκτική βία σε βάρος συναδέλφου του. Όμως, είχε προσφύγει κατά της απόλυσής του για την οικονομική και ηθική βλάβη που υπέστη, καθώς παραβιάστηκε το συμβόλαιο που είχε συνάψει με τον κρατικό φορέα.

Έτσι, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον δικαίωσε, κρίνοντας ότι είναι άκυρη η απόλυσή του από το ΚΘΒΕ. Οι δικαστές διαπίστωσαν πως υπήρχε εν ισχύι συμβόλαιο του Γιώργου Κιμούλη, αποφασίζοντας να του καταβληθούν οι μισθοί που του αναλογούν, καθώς και 5.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Είναι η πρώτη δικαστική μάχη που κερδίζει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ελληνικού #ΜeΤoo στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πρόσφατα ο Γιώργος Κιμούλης πέρασε στην αντεπίθεση, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού με αφορμή δηλώσεις της εναντίον του. Υπενθυμίζεται πως η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς είχαν συνταχθεί με τη Ζέτα Δούκα, η οποία κατήγγειλε πως ο σκηνοθέτης την κλότσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009.

Γιώργος Κιμούλης

Μάλιστα, η Δώρα Χρυσικού είχε αναφέρει ότι φοβόταν τον Γιώργο Κιμούλη λόγω των αντιδράσεών του. «Τον έτρεμα, πήγαινα κλαμένη στο θέατρο» είχε δηλώσει. Ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει μηνύσεις εναντίον συνολικά πέντε καλλιτεχνών και δύο γιατρών για ιατρικές τους βεβαιώσεις. Εξάλλου, έχει καταθέσει αγωγή κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την απόφασή του να τον διαγράψει οριστικά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα