Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Το… έκαψαν με Διονυσίου οι ομογενείς στη Νέα Υόρκη

Στέλιος live για ιερό σκοπό

Γλέντι σαν να βρίσκονταν στην Ελλάδα προσέφερε για ιερό σκοπό ο Στέλιος Διονυσίου στους ομογενείς που συνέρρευσαν στο Μέλβιλ των ΗΠΑ από κάθε γωνιά της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Όπως αποκαλύπτει η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», στην εκδήλωση «Μια νύχτα για να θυμάστε με τον Στέλιο Διονυσίου», που έγινε το Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Χίλτον», στον οικισμό Μέλβιλ του Χάντινγκτον στης Πολιτείας της Νέας Υόρκης, συμμετείχαν περίπου 500 ομογενείς. Τη βραδιά άνοιξε η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου, για να βγει στη συνέχεια στην πίστα ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γιος του Στράτου Διονυσίου τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, με τους ομογενείς να έρχονται στο κέφι και να χορεύουν τα τραγούδια της πατρίδας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να μαζευτούν χρήματα για την επέκταση του Ναού της Αναστάσεως στο Μπρούκβιλ, όπως επεσήμανε και ο προϊστάμενος της εκκλησίας, πατήρ Παντελεήμων Παπαδόπουλος. «Παρότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ, αισθανόμαστε ανανεωμένοι και δυνατοί από την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης που βλέπουμε απόψε. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που είστε εδώ απόψε και σας παρακαλούμε να δείτε τι γεννιέται από την υποστήριξή σας αυτή» τόνισε.

Ο Στέλιος Διονυσίου από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι, μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα επιστρέψει για μια ανάλογη βραδιά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα