Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Ελένη Πετρουλάκη: «Πέρα από όλες τις φάσεις στην εμμηνόπαυση»

«Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, σαν την εφηβεία, σαν την εγκυμοσύνη»

Η Ελένη Πετρουλάκη καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στην περίοδο της εμμηνόπαυσης και πώς τη βίωσε.

«Δεν υπάρχει κάποιος άντρας να σε στηρίξει σε αυτό το κομμάτι, πέρα από το να αναλάβει κάποιες ευθύνες μετά παιδιά. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο καθένας πρέπει να αυτοβελτιωθεί μόνος του. Δεν πρέπει να περιμένεις να στηριχθείς σε κάποιον άλλο. Έρχονται γυναίκες στο γραφείο οι οποίες όταν τις ρωτάω την ηλικία τους ή τις ρωτάω πως πάνε με το θέμα της έμμηνου ρήσης, βλέπω ότι ντρέπονται.

Με το τσιγκέλι θα τους βγάλω το ιατρικό ιστορικό. Η γυναίκα τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχουν αλλάξει λίγο την νοοτροπία της, αλλά η εμμηνόπαυση συνεχίζει να είναι ένα θέμα ταμπού. Το να είναι μια γυναίκα στην εμμηνόπαυση αυτόματα θεωρεί ότι κάποιος θα την θεωρήσει μεγάλη ή ότι έχει “γεράσει”. Δεν είναι έτσι, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Εγώ το έζησα ήπια. Πέρασα από όλες τις φάσεις, αλλά ευτυχώς κατάφερα ολιστικά, γιατί αυτό πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες ότι όλα είναι θέμα προσέγγισης. Πρέπει να υπάρχει μια ολιστική προσέγγιση.

Είναι μια φυσιολογική κατάσταση, με την κατάλληλη φροντίδα και το κατάλληλο πλάνο, μπορούμε να αισθανθούμε καλά σε οποιαδήποτε φάση της ζωής μας. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, σαν την εφηβεία, σαν την εγκυμοσύνη».







spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα