Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Σταρ του κινηματογράφου μετακομίζουν σε μικρές πόλεις για να βρουν την ησυχία τους

Το ράντσο του Ουόλμπεργκ και της Ρόμπερτς, η... χωριάτισσα Κίντμαν και ο ΜακΚόναχι που επέστρεψε στο Τέξας

Η καριέρα τους απογειώθηκε από τη στιγμή που μετακόμισαν στο Χόλιγουντ, όμως όταν κατάφεραν να γίνουν παγκόσμιοι σταρ, αποφάσισαν να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους για το καλό των παιδιών τους. Κορυφαία ονόματα, μεταξύ των οποίων η Τζούλια Ρόμπερτς, η Νικόλ Κίντμαν και ο Ράιαν Ρέινολντς, εγκατέλειψαν την παγκόσμια πρωτεύουσα του κινηματογράφου για να ζήσουν σε οποιαδήποτε άλλη γωνιά των ΗΠΑ, αρκεί να ήταν πιο ήσυχη.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Μαρκ Ουόλμπεργκ, που είναι παντρεμένος με το μοντέλο Ρία Ντάρχαμ και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ανακοίνωσε ότι παίρνει την οικογένειά του και φεύγει με προορισμό ένα ράντσο κάπου στη Νεβάδα. «Για να είμαι σε θέση να προσφέρω στα παιδιά μου μια καλύτερη ζωή και για να μπορέσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους (μετακομίζουμε στη Νεβάδα)» δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Talk» ο 51χρονος πρωταγωνιστής των ταινιών «Ted» και «Transformers».

Σε ράντσο ζει και η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία πήρε το καπελάκι της και έφυγε από το Χόλιγουντ μετά τον γάμο της το 2002 με τον κινηματογραφιστή Ντάνιελ Μόντερ. Το ράντσο βρίσκεται στο Τάος του Νιου Μέξικο και η Ρόμπερτς σιγουρεύτηκε ότι έκανε τη σωστή επιλογή, όταν το 2004 έμεινε έγκυος στα δίδυμα Φινέας και Χέιζελ και δύο χρόνια αργότερα στον Χένρι. Οπως τόνισε σε συνέντευξη το 2018, είναι τόσο ήσυχα στο ράντσο, που τα παιδιά της δεν έχουν την αίσθηση ότι είναι διάσημη.

Η Νικόλ Κίντμαν και ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Κιθ Ερμπαν το 2008 επέλεξαν να μείνουν μόνιμα στο Νάσβιλ του Τενεσί, παρόλο που είχαν αγοράσει πολυτελές σπίτι στο Λος Αντζελες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2016, σύμφωνα με τη «Sun», η Αυστραλή σταρ τόνισε ότι η ήσυχη πόλη ήταν ό,τι καλύτερο για την ανατροφή των παιδιών τους, της 14χρονης σήμερα Σάντεϊ και της 11χρονη Φέιθ. Πρόσθεσε ότι το Νάσβιλ, που είναι γνωστό και ως «πόλη της μουσικής», είναι ιδανικό και για τον Ερμπαν.

Μια κωμόπολη με 5.000 κατοίκους επέλεξαν η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Το 2012 οι δύο σταρ του Χόλιγουντ αγόρασαν σπίτι στο Πάουντ Ριντζ της πολιτείας της Νέας Υόρκης, προτού παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Ο πρωταγωνιστής του Deadpool, που τώρα περιμένει το τέταρτο παιδί, εξήγησε σε «συνέντευξη» ότι η 3 ετών Μπέτι, η 6χρονη Ινές και ο 7χρονος Τζέιμς μεγαλώνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατευμένα από τη διασημότητα των γονιών τους.

Το 2012 έφυγε από το Χόλιγουντ και ο Μάθιου ΜακΚόναχι μαζί με το μοντέλο σύζυγό του Καμίλα Αλβες, για να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στο Οστιν του Τέξας. Τον Απρίλιο η Αλβες δήλωσε ότι με τον ΜακΚόναχι προτιμούν να αναθρέψουν τη 12χρονη κόρη τους Βίντα και τους γιους τους Λίβινγκστον 9 ετών και Λέβι 14 ετών στο Τέξας, παρά στο Χόλιγουντ. Ανέφερε ότι στην Πολιτεία των καουμπόηδων τα παιδιά μεγαλώνουν με αρχές, καθώς πηγαίνουν στην εκκλησία και μιλούν ευγενικά στους μεγάλους.

Ο Τζος Μπρόλιν, από την άλλη, προτίμησε τον Σεπτέμβριο του 2020 να μετακομίσει στο πατρικό σπίτι της συζύγου του, Κάθριν, στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Εναν χρόνο νωρίτερα είχε γεννηθεί η κόρη τους Γουέστλιν Ρέιν και η Κάθριν ήταν έγκυος ξανά. Δύο μήνες αφότου πήγαν να ζήσουν στην Ατλάντα, γεννήθηκε η δύο ετών σήμερα Τσάπελ Γκρέις και, όπως τόνισε η Κάθριν, είναι πολύ όμορφο να έχει κοντά της τους δικούς της.

Σε φάρμα στην επαρχία της Νέας Υόρκης ζουν η σταρ του «Mamma Mia!» Αμάντα Σάιφρεντ και ο ηθοποιός σύζυγός της Τόμας Σαντόσκι. Αρχικά πήγαν να μείνουν στο ακίνητο που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Κάτσκιλ το 2020, όταν ξέσπασε η πανδημία Covid-19. Ομως αποφάσισαν να κάνουν τη φάρμα μόνιμη κατοικία τους, όταν διαπίστωσαν πόσο καλό έκανε στα δυο παιδιά τους να μεγαλώνουν περιτριγυρισμένα από ζώα, μεταξύ των οποίων άλογα, αγελάδες και κατσίκες.

Τέλος, η σταρ του «Game of Thrones» Σόφι Τέρνερ με τον τραγουδιστή Τζο Τζόνας πούλησαν πέρυσι τη βίλα τους στο Λος Αντζελες για να ζήσουν σε έπαυλη με θέα τη θάλασσα στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Το ζευγάρι απέκτησε το 2021 τη Γουίλα, ενώ φέτος τον Ιούλιο γεννήθηκε η δεύτερη κόρη τους, με την Τέρνερ να σχολιάζει πρόσφατα ότι βασικός λόγος της μετακόμισης ήταν ότι το Μαΐάμι είναι πιο ήσυχο από το Χόλιγουντ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...