Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Κραιπάλες με τις σταρ – Βρετανός δημοσιογράφος «καίει» διάσημες κυρίες

Κραιπάλες με τις σταρ

Τις κραιπάλες με σταρ όπως η Κέιτ Μος, η Εϊμι Γουάινχαουζ και η Lady Gaga αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του Βρετανός δημοσιογράφος, που έγινε διάσημος μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του στο BBC επί 14 χρόνια.

Στο βιβλίο «Soft Lad» ο 38χρονος Νικ Γκρίμσο, σύμφωνα με τη «Sun», αποκαλύπτει ότι, όταν το 2010 τον κάλεσαν στο στούντιο ηχογράφησης του Ντρέικ, ο τραγουδιστής τού έδωσε να καπνίσει ναρκωτικά. Τότε ένιωσε αδιαθεσία και αναγκάστηκε να βγει σε εξωτερικό χώρο, όπου έκανε εμετό.

Με την Κέιτ Μος έγιναν φίλοι καθώς έπιναν μαζί αλκοόλ μέχρι να γίνουν «στουπί» στο μεθύσι. Μια φορά η συμπαρουσιάστριά του στο BBC Ανι Μακ πήγε να τον πάρει από το σπίτι της Μος για να πάνε στη δουλειά και έμεινε άναυδη με όσα είδε. Στον κήπο του μοντέλου βρίσκονταν 10 άνθρωποι σε έξαλλη κατάσταση από το αλκοόλ και ανάμεσά τους έκοβε βόλτες ο Τζορτζ Μάικλ.

Το αλκοόλ ήταν αυτό που ένωσε τον Γκρίμσο και με την Εϊμι Γουάινχαουζ. «Πηγαίναμε στο σπίτι της, ανοίγαμε το solarium… για να μαυρίσουν τα πρόσωπά μας, ενώ καπνίζαμε τσιγάρα και πίναμε μπίρες» αναφέρει ο 38χρονος.

Ενώ περιγράφει πώς βρέθηκε σε πάρτι με τη Ριάνα, τη Μαντόνα και τη Λίντσεϊ Λόχαν, αποκάλυψε ότι η Lady Gaga ήταν αυτή που τον σόκαρε. Επεσε πάνω της με τους γονείς του και η εκρηκτική τραγουδίστρια έδειξε στον πατέρα του, Πιτ, τα στήθη της, που είχαν μόνο κολλητική ταινία στις θηλές, και τον ρώτησε αν είναι «σωστά καλυμμένα». «Ναι, μια χαρά, αγαπητή μου» της απάντησε ατάραχος ο Πιτ, ενώ ο Γκρίμσο είχε σαστίσει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα