Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάρης που τραγουδούσε το «Μαγκάβα τουτ» με την Άννα Βίσση

«Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου»

Ο Πάρης Καραγιαννόπουλος έγινε γνωστός μέσα από το ντουέτο του με την Άννα Βίσση στο τραγούδι «Μαγκάβα τουτ» πριν από 24 χρόνια.

Πώς είναι σήμερα; Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη ζωή του σήμερα και αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα.

«Είχα ξεκινήσει από τους “Ψίθυρους καρδιάς” και μέσα από την γνωριμία με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πήγε στην Βίσση και εκεί είδα τον Καρβέλα. Μου λέει πες μας ένα τραγούδι και του λέω ένα τσιγγάνικο – ισπανικό. Εσύ μου λέει η Βίσση θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά από φέτος θα έχουμε μαζί ένα ντουέτο.

Εκείνη την εποχή ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην “πουλήσω” τους ανθρώπους που με βοηθάνε. Αυτό το κράτησα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε. Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου»




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα