Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Naya: «Εμείς αντί για παιχνίδια είχαμε γκασμάδες και άλλα εργαλεία»

Ποια είναι η σχέση της με την Κατερίνα Στικούδη;

Η Naya ήταν αρκετά αποκαλυπτική στη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια αλλά και την σχέση της με την Κατερίνα Στικούδη.

Αναλυτικότερα ανέφερε ότι: «Δεν έχω περάσει εύκολα παιδικά χρόνια. Μιλάω για όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, στη Χειμάρρα. Θυμάμαι πολλές φορές με τον μπαμπά μου βγαίναμε περίπολο γύρω-γύρω απ’ το σπίτι για να ελέγξουμε αν υπάρχει κανείς που παραφυλάει. Θυμάμαι σφαίρες να πέφτουν μπροστά στα πόδια μας… Μία κούκλα είχα όλη κι όλη, που μου την είχε φέρει ο μπαμπάς μου από την Ιταλία, και είχα πάθει σοκ που την έβλεπα. Εμείς αντί για παιχνίδια είχαμε γκασμάδες και άλλα εργαλεία, που ήταν χρήσιμα για τον πόλεμο».

«Σε εκείνη τη συνέντευξη χωρίς να το θέλω είπα ότι περιμένει αγοράκι και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν το έχει πει η ίδια. Μεγάλο λάθος, φάουλ, το παραδέχομαι, αλλά δεν έγινε επίτηδες. Από τότε η Κατερίνα δε μου μιλάει. Με έχει κάνει block στο Instagram».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα