Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Διαλύεται η αυτοκρατορία του Κάνιε Γουέστ! Το κοινό του γυρίζει την πλάτη

Οι εταιρίες-κολοσσοί με τις οποίες συνεργαζόταν ακυρώνουν η μία μετά την άλλη τα συμβόλαια

Σαν πύργος από τραπουλόχαρτα καταρρέει η οικονομική αυτοκρατορία του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες έπαψε να είναι δισεκατομμυριούχος. Μετά τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε, οι εταιρίες-κολοσσοί με τις οποίες συνεργαζόταν ακυρώνουν η μία μετά την άλλη τα συμβόλαια, ενώ και το κοινό γυρίζει την πλάτη του στα ρούχα του αλλά και στα τραγούδια που πουλάει σε ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα.

Συνολικά η περιουσία του εν διαστάσει συζύγου τής Κιμ Καρντάσιαν μειώθηκε κατά 1,2 δισ. ευρώ και, πλέον, υπολογίζεται σε περίπου 800.000.000 ευρώ. Η Adidas, η Gap και η Balenciaga ήταν από τις πρώτες εταιρίες που διέκοψαν τις συνεργασίες εκατομμυρίων με τον Γουέστ, ενώ ακολούθησε και η Foot Locker. Ενδεικτικό του πόσο προσοδοφόρες ήταν οι συνεργασίες για τον 45χρονο τραγουδιστή είναι ότι μόνο από την Adidas το 2020 είχε κέρδη 191.000.000 ευρώ, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Την ίδια ώρα εξαγριωμένοι πρώην θαυμαστές του μποϊκοτάρουν τα τραγούδια του στη μουσική πλατφόρμα Stem Player, η αξία της οποίας ξεπερνάει τα 90.000.000 ευρώ. Σταμάτησαν, δε, να αγοράζουν τα ρούχα της εταιρίας του, Yeezy. Το περιοδικό «Vogue» ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας μαζί του, το γραφείο ταλέντων CAA σταμάτησε να τον μανατζάρει, ενώ τον εγκατέλειψε και η μεγαλοδικηγόρος Καμίλ Βάσκες, γνωστή από την αθώωση του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική διαμάχη με την Αμπερ Χερντ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα