Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στη μουσική συνάντηση του Αργυρού με τον 50 Cent

Η συγκινητική στιγμή του λαμπερού event μπροστά σε 50.000 κόσμο και οι VIPs που μαγνήτισαν τα φλας

«Ελεύθερος» στο «Candy Shop». Αυτός θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα ο τίτλος της ξεχωριστής μουσικής συνάντησης του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent, που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, περιλαμβάνοντας μεγάλες επιτυχίες και των δύο καλλιτεχνών, ανάμεσά τους και τις δύο που προαναφέραμε.

Το… μενού της εκδήλωσης είχε απ’ όλα: ενθουσιασμό, συγκίνηση, ουρλιαχτά, δάκρυα και λαμπερούς celebrities στις VIP κερκίδες, με πρώτη και καλύτερη την Ιωάννα Τούνη, η οποία εμφανίστηκε με την κοιλιά… τούρλα και ακάλυπτη.

20221030202027 1D8A4532

Έπειτα από μια ημέρα αναβολή, λόγω τεχνικών ζητημάτων, η πολυαναμενόμενη συναυλία του διεθνούς φήμης ράπερ με τον Ελληνα σταρ πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο από κόσμο ΟΑΚΑ. Θεατές, κυρίως νεαρής ηλικίας, γέμισαν τον χώρο και λικνίστηκαν ενθουσιασμένοι στους ρυθμούς της «Αθήνας μου» και του «In da Club». Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που ταξίδεψαν από την περιφέρεια για να απολαύσουν το live, με συνέπεια η αρχική αναβολή του να τους κοστίσει κάτι παραπάνω σε διαμονή στην πρωτεύουσα.

20221031005949 1D8A5589

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, φαίνεται να τους αποζημίωσε και σίγουρα θα το θυμούνται για καιρό. Ετσι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτό το ιστορικό για την καριέρα του event. Ο ίδιος βγήκε πρώτη φορά στη σκηνή στις 20.30 και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του βλέποντας τους περίπου 50.000 θεατές. Οπως φαίνεται, μάλιστα, και σε βίντεο που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου ο 36χρονος καλλιτέχνης βουρκώνει στη θέα του κατάμεστου ΟΑΚΑ και κάνει τον σταυρό του μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που ζει.

20221030203757 TOM 7745

Παρά το γεγονός πως ανήκουν σε εντελώς διαφορετικά είδη μουσικής, οι δυο τους ένωσαν με επιτυχία τις δυνάμεις τους γι’ αυτή τη βραδιά. Ο Αργυρός βγήκε δυναμικά στο stage και ανέβασε τον παλμό στα ύψη με τα τραγούδια του. Παράλληλα, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μουσικό υπερθέαμα. Από την άλλη, ο 47χρονος πλέον 50 Cent -εμφανώς πιο ώριμος και με παραπάνω κιλά από την περίοδο της ακμής του- έβαλε τη δική του σφραγίδα στη συναυλία, παρασύροντας τους θεατές στον ρυθμό του για περισσότερο από μιάμιση ώρα. Ο ίδιος, μάλιστα, καλησπέρισε την Αθήνα και δήλωσε fan της Ελλάδας.

Antigoni

Το κλίμα στο OAKA «ζέσταναν» με τα opening acts τους οι Kings, o FY και η Josephine, ενώ ο Light και ο Rack ήταν special guests του Κωνσταντίνου Αργυρού, κάνοντας μαζί του ντουέτο. Την παρουσίαση της βραδιάς επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και στα decks βρέθηκε ο dj Bobito. Φυσικά, στις VIP κερκίδες βρέθηκαν πολλοί Eλληνες celebrities, ανάμεσά τους η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, η οποία συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και… έσκασε μύτη με sexy outfit που άφηνε εκτεθειμένη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Εκεί ήταν επίσης η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Λιόλιου κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει μέρος από την αμοιβή του σε καμπάνια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Marilena Animado Γιάννης Ρουσσουνέλος

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...