Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο για τον χωρισμό μου με τον Ιωάννη»

«Αν δεν υπάρχει έρωτας στη ζωή μας, σημαίνει ότι έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε»

Μετά την  δημόσια επιβεβαίωση της Αναστασίας Παντούση πως είναι ζευγάρι με τον Ιωάννη Παπαζήση οι ερωτήσεις στη Βανέσσα Αδαμοπούλου για το διαζύγιό της με τον ηθοποιό είναι συχνές.

«Έχω μοιραστεί ό,τι έχω μοιραστεί σχετικά με τον χωρισμό μου από τον Ιωάννη Παπαζήση και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολύ υγιή σχέση και είμαστε πάντα κοντά για το παιδί. Το πιο βασικό για ένα ζευγάρι που χωρίζει και έχει παιδί είναι αυτό. Γιατί αν δεν έχει παιδί δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, δεν ξανασυναντιέται.

Όταν υπάρχει παιδί πρέπει να είναι δύο ώριμοι γονείς και δυστυχώς δεν είναι δεδομένο ότι επειδή είναι γονείς θα είναι και ώριμοι. Υπάρχει ένα διακανονισμός για το παιδί, μια πολύ καλή συνεννόηση», είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Όσο για το αν έχει ερωτευτεί ξανά απάντησε: «Αν δεν υπάρχει έρωτας στη ζωή μας, σημαίνει ότι έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε. Με φλερτάρουν οι άντρες, δεν έχω παράπονο».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα