Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Τσαλίκη κατά των Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Βγαίνουν και λένε βλακείες, ας τους πουν να μη μιλάνε»

«Μία φορά βγήκε κι είπε δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη. Μέγα λάθος»

Ο Γιώργος Τσαλίκης καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά κατά των Γκουντάρα Κάκκαβα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όταν εκείνος συζητούσε για την παρουσίαση του «Big Brother» και τελικά τον παρουσίασε το ζευγάρι. «Έτσι γουστάρω. Γιατί για να το νιώθω, είμαι καλός άνθρωπος, πιστεύω στο Θεό και στην αγάπη. Για να με τσιγκλά κάτι μέσα μου, πρέπει να το σεβαστώ και να ασχοληθώ κι ας γυρίσει να μου λέει η Κατερίνα μην μιλάς, η εταιρία δεν είναι σωστό κι η μάνα μου βρείτε τα, ντροπή. Πρέπει να σεβαστώ και το θέλω μου κι ας γυρίσεις να μου πεις ότι είναι λάθος. Ξεκάθαρα δεν είναι εγωισμός γιατί προσπαθώ να ταπεινώνομαι πρώτα εγώ. Τον εγωισμό μου προσπαθώ να τον εκμηδενίσω.

Είναι αυτή η φωνή μέσα μου. Αυτά τα δύο κατά τα άλλα γλυκά παιδιά τον τελευταίο χρόνο όπου έχουν βγει δημόσια να μιλήσουν αυτό το λίγο -γιατί εγώ έχω μιλήσει το δεκαπλάσιο- έχουν κάνει βλακεία. Καλύτερα να τους πει κάποιος μην μιλάτε. Μία φορά βγήκε κι είπε δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη. Μέγα λάθος. Βγήκε η γυναίκα του μετά από ένα χρόνο στην εκπομπή που αυτός ο άνθρωπος δουλεύει κι είπε το παράπονό της, τα ψυχολογικά της. Είναι λάθη, όλος ο χειρισμός λάθος… Δεν φοβάμαι να μιλήσω και δεν με νοιάζει τι θα γράψουν τα σάιτ, το Twitter. Σε αυτόν το λάθος χειρισμό, όσο νιώθω ότι θέλω να αντιδρώ θα αντιδρώ.

Θα προτιμούσα να με πάρει ο Γρηγόρης στην αρχή και να μου πει εγώ είμαι ένας επαγγελματίας, που μου έγινε μια πρόταση από το συγκεκριμένο κανάλι κι εγώ πρέπει να δουλέψω γιατί έχω και δύο παιδιά. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό έγινε επί τούτου για να σου φάω τη δουλειά, για να σου κάνω κακό, γελιέσαι. Μετά από ένα χρόνο ανεργίας, με είχαν δεσμεύσει έναν ολόκληρο χρόνο.

Όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν δουλεύει, έχει κλείσει ένα καλό συμβόλαιο -γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή του Γρηγόρη και της Ναταλί στο Open και τους τίμησα- μου είχανε πει όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο από ένα δοκιμαστικό που είχα κάνει. Όταν ξέρεις τόσο καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν ξέρεις την εκπομπή που σου προτείνουν, αν έχουν δεσμεύσει έναν άνθρωπο; Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει θιγμένος και σφυρίζεις αδιάφορα και λες έχει ψυχολογικά;».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.