Γιάννης Τσορτέκης για τη σειρά «Maestro»: «Όταν είδα τον εαυτό μου σε αυτή τη σκηνή τρόμαξα»

«Ήταν πάρα πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσουμε αυτή τη σκηνή»

Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την σειρά «Maestro» και τις δυσκολίες στα γυρίσματα.

Αναλυτικότερα ανέφερε ότι: «Εισπράττουμε την ανταπόκριση του κόσμου ως προς τον Maestro γιατί δε το κρύβω ότι η αγωνία που εισπράττω είναι μεγάλη σε σχέση με τον ρόλο μου. Όταν διάβασε το σενάριο του Χριστόφορου βρέθηκα αντιμέτωπος με κάτι το οποίο μου προκάλεσε σωματικά συμπτώματα. Ταράχτηκα τόσο πολύ που είπα στον Χριστόφορο ότι δεν μπορώ να το κάνω. Ότι δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Άρχισα να σκέφτομαι δικαιολογίες που θα μπορούσα να πω για να μην το κάνω. Μου είπε ότι θέλει εμένα… Οι άνθρωποι αγανακτούν στην κυριολεξία. Νομίζω ότι αν δεν ήταν τόσο ωμό, σκληρό και άγριο αυτό το θέαμα με αυτόν τον άνθρωπο, νομίζω ότι δεν θα απασχολούσε τη κοινωνία».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Όλη αυτή η ιστορία είναι μια βία αυτής της οικογένειας και αυτού του ανθρώπου. Δε μπορώ να πω λοιπόν πως ήταν μονάχα αυτές οι σκηνές. Είναι ακραία ενδοοικογενειακή βία και η κάθε σκηνή είχε έναν πολύ σοβαρό βαθμό δυσκολίας ψυχολογικής για να μπορέσει να βγει αυτό το αποτέλεσμα… Όταν είδα τον εαυτό μου σε αυτή τη σκηνή τρόμαξα. Δε με είδα ποτέ στο γύρισμα γιατί αν το έκανα, δε ξέρω τι εικόνα θα είχα. Βλέποντας αυτό το επεισόδιο ήταν κάτι με το οποίο πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Στεναχωρήθηκα με αυτόν τον χαρακτήρα. Δε μπορώ να με δω στιγμή μέσα σε αυτόν τον άνθρωπο. Έβλεπα αυτόν και κάπως με γαλήνευε αυτό γιατί δεν έβλεπα εμένα».

Τέλος, δήλωσε ότι: «Ήταν πάρα πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσουμε αυτή τη σκηνή. Και εγώ δεν το χα ξανακάνει ποτέ και εκείνοι δεν το είχαν υποστεί ξανά. Όταν γινόντουσαν αυτές οι σκηνές υπήρχε μια νεκρική σιγή η οποία είχε να κάνει με την αποστροφή αυτού του οποίου ήταν μάρτυρες εκείνη τη στιγμή».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την