Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

«Σούπερ Ήρωες»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser και ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει...

Οι πραγματικοί ήρωες ζουν ανάμεσά μας. Γιατί κακά τα ψέματα, κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι υπερήρωας για να καταφέρεις να βγάλεις την εβδομάδα.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με...

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Το ‘χουμε!»: Η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΙ

«Το ‘χουμε!»: η ολοκαίνουργια infotainment πρόταση του ΣΚΑΪ έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό.

Κορίτσια του υπόκοσμου

Πρωταγωνίστρια δημοφιλούς σαπουνόπερας στη Βρετανία είναι η τελευταία χρονικά...

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σπυροπούλου: «Είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά μα κυρίως δεν είχε το ταλέντο»

«Ας αναλογιστεί ποιο είναι το πρόβλημα»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Αυτή τη στιγμή απασχολεί η κόντρα που ξέσπασε με την Φωτεινή Πετρογιάννη μέσω twitter. Σε αυτήν την «διαμάχη» πήρε θέση και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλώντας ανοιχτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει ακόμα μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που πραγματικά ενόχλησε τον κόσμο. Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους γύρω συνεργάτες κλπ. Δεν είναι το πώς μπήκε στον Alpha. Δεν είναι το πώς πήρε μια εκπομπή. Στα μίντια και σε όλες τις δουλειές έχουμε συνηθίσει πάρα πολλές φορές -και σας το λέω κι εγώ που μπήκα οικογενειακώς στη δουλειά– μπαίνουν άνθρωποι επειδή είναι φίλοι, γνωστοί, γκόμενοι, οτιδήποτε. Μπαίνουν στις δουλειές. Αν δεν αξίζεις δεν θα κάτσεις πάρα πολύ. Έναν χρόνο, δύο χρόνια το πολύ. Αλλιώς μετά το σύστημα θα σε ξεράσει, θα σε κλωτσοπετάξει».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Το θέμα είναι ότι ενόχλησε γιατί είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά, κακή συμπεριφορά, αλαζονική συμπεριφορά, μα κυρίως δεν είχε το ταλέντο να κάνει αυτό που της έδωσαν να κάνει. Δεν μπορούσε. Δεν το έχει ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Δεν το έχει. Είναι πάρα πολύ απλό. Αυτό ενόχλησε. Η κακή της συμπεριφορά για την οποία μιλά πάρα πολύς κόσμος. Δεν μας ενδιαφέρει αν η κυρία Πετρογιάννη μπήκε αν επειδή ήταν φίλη της η Μαρία, ή ο Γιώργος ήταν φίλος του, ή αν είχε γκόμενα τη διευθύντρια. Ειλικρινά αν αξίζεις, εμένα και πολύ κόσμο δεν μας ενδιαφέρει πώς μπαίνει σε μια δουλειά. Αν είσαι καλός φούρναρης και σε προσέλαβε ο γείτονας τι σε ενδιαφέρει; Κάνεις καλά το ψωμί; Τι σε νοιάζει τώρα πώς έφτασες να το κάνεις καλά; Εννοώ αν δεν έχεις κάνει κάτι ακραίο, δεν έχεις σκοτώσει κάποιον».

«Οπότε έτσι είναι τα μίντια και εγώ ειλικρινά την ευγνωμονώ που εξαιτίας της δεν πήγα σε μια δουλειά. Μου χάλασε μια δουλειά. Γιατί πήγα σε μια δουλειά που αποδείχτηκε πολύ καλύτερη. Και γνώρισα ανθρώπους που τους έχω ακόμα στη ζωή μου. Την ευγνωμονώ για αυτό. Οπότε ας αναλογιστεί ποιο είναι το πρόβλημα και ας μην ψάχνει να ζητάει τα ρέστα από την οποιαδήποτε Φωτεινή το πώς μπήκε στον Alpha. Η Φωτεινή είναι εργατική, δούλεψε, της αξίζει και έχει κρατήσει μόνη της αυτά που της δόθηκαν. Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι. Είναι κακό να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις» ολοκλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

https://www.tiktok.com/@lamproskonstantaras/video/7164321660538047749?is_from_webapp=v1&item_id=7164321660538047749

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ
spot_img
spot_img