Εξοργισμένη η Καινούργιου: «Ξέρει η Κωνσταντίνα αν μπορώ να κάνω παιδί και πόσο πονάω;»

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου καθώς λόγω της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δέχεται αρνητικά σχόλια.

«Εγώ την πληρώνω. Η Κωνσταντίνα κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και λένε τα χειρότερα! Από ψεύτικα προφίλ! Αντρέα άφησε με να ολοκληρώσω! Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της, εγώ δεν είπα ποτέ για ορμόνες. Το είπα από την πρώτη στιγμή. Ξέρει η Κωνσταντίνα ή ο κάθε τηλεθεατής αν εγώ μπορώ να κάνω παιδί; Και πόσο πονάω εγώ, κι αν εγώ έχω πονέσει για αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει!

Σε κάθε τι που κάνει retweet και με βρίζουν, εμένα βρίσε με… Να τελειώσω εγώ τώρα!! Και μένα και την Σταματίνα που είναι μητέρα τριών παιδιών και να κάνει retweets σε αισχρά σχόλια και να μπλέκει ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση επειδή οτιδήποτε κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!! Από ψεύτικα προφίλ που μου κάνουν επίθεση.

Σαν Κατερίνα δεν έχω πει ποτέ ποτέ τίποτα αρνητικό. Ξεκίνησε δίνοντας μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους όχι. Σχολίασε όλη η ελληνική τηλεόραση. Ξαφνικά κάνει retweet και μιλάει για έναν άνθρωπο που εγώ υπήρξα πριν δεκαπέντε χρόνια σε σχέση. Έναν άνθρωπο που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Θα το πω το όνομά του, ο Ευγένιος Κατραβάς. Ο αδερφός της Έλενας Κατραβά, ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project. Τον ερωτεύτηκα, ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Ήταν η μόνη σχέση που είχα από τη δουλειά. Η Κατραβά με βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της. Ήμουν ήδη στον χώρο. Δούλευα, έχω τελειώσει και πανεπιστήμιο».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Καινούργιου για την υπόθεση Σπυροπούλου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.