Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – Τίτλοι τέλους μετά από δύο χρόνια σχέσης

Αυλαία στη σχέση τους

Κι άλλος χωρισμός στη σόουμπιζ! Μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλλον κάποιος τους… μάτιασε!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που γράφαμε πως η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου ήταν από τα ζευγάρια που κατάφεραν να δημιουργήσουν τις βάσεις για μια σταθερή σχέση, παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιό τους «γεννήθηκε» κάτω από δύσκολες συνθήκες, μέσα σε ένα reality.

Κι όμως, χώρισαν τελικά και αυτοί! Επειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας, τα δυο μοντέλα που ξεχώρισαν στον τρίτο κύκλο του «GNTM» ακολουθούν πλέον διαφορετικές διαδρομές στην προσωπική τους ζωή. Την πληροφορία έκανε γνωστή η συνεργάτιδα της εκπομπής «Πρωινό μας» Αφροδίτη Γραμμέλη, σημειώνοντας ότι τόσο ο Αιμιλιάνο όσο και η Μαριαγάπη αρκετές φορές ήταν ούτως ή άλλως χωριστά εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεών τους στο εξωτερικό.

Πάντως, η άλλη πανελίστρια της ίδιας εκπομπής Έλενα Χριστοπούλου, πρώην στέλεχος του «GNTM» και booker μοντέλων, άφησε μια ελπίδα λέγοντας ότι η κρίση που περνάει το ζευγάρι ενδεχομένως να ξεπεραστεί με τον καιρό. «Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι, οπότε θα έλεγα πως είμαστε σαν αδελφάκια. Μιλούσαμε πολύ και καταλάβαμε από νωρίς πως ο τρόπος που μεγαλώσαμε και κάποια “πιστεύω” μας είναι παρόμοια.

Οπότε αναγκαστικά ταιριάξαμε σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θαυμάζω στον Αιμιλιάνο είναι ότι έχει τεράστια υπομονή, σε αντίθεση με μένα. Εγώ ανυπομονώ γενικά» είχε εξομολογηθεί η Μαριαγάπη σε κοινή συνέντευξή τους, με τον Αιμιλιάνο να συμπληρώνει: «Η αλήθεια να λέγεται. Ξεκινάμε πάντα από μια εικόνα. Πρώτα βλέπεις έναν άνθρωπο, παρατηρείς τις κινήσεις του και μετά φτάνει η στιγμή που θα μιλήσεις με εκείνον. Εκεί ήταν που με κέρδισε ολοκληρωτικά η Μαριαγάπη». 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα