Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Γιώργος Καραμίχος: «Ντράπηκα να πω ότι ζαλίζομαι , οπότε λιποθύμησα»

«Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα»

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το τηλεπαιχνίδι «Πες τη Λέξη», τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και το θέμα υγείας που αντιμετώπισε πριν 4 χρόνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Το διασκεδάζω το τηλεπαιχνίδι αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο. Και για το τηλεπαιχνίδι έλεγα όχι μέχρι τον Αύγουστο. Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, τηλεπαιχνίδια και επιτροπές αλλά αρνήθηκα γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή για μένα».

giorgos karamixos allagi oras Ilios

Για την τηλεθέαση δήλωσε ότι: «Καταλαβαίνουμε ότι πάμε καλά από τα σχόλια στον φούρνο, τη λαϊκή αγορά και τα τηλέφωνα. Αυτό με τα μηχανάκια της τηλεθέασης δεν το πολυκαταλαβαίνω. Είμαι της παλιάς γενιάς, παλιά μας έλεγαν πάει καλά ή δεν πάει καλά».

Τέλος, πρόσθεσε πως: «Είμαι καλύτερα από πέρσι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όλα εύκολα. Η χρονιά μου επιφύλασσε πολλές ανατροπές και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις… Το τελευταίο κομβικό σημείο ήταν πριν από 4 χρόνια που έπαθα συγκοπή. Ήμουν στα γυρίσματα στη Μάλτα, πολλή πίεση από παντού, και έπαθα μία τροφική δηλητηρίαση.

Ντράπηκα να πω ότι ζαλίζομαι και λιποθυμάω, οπότε λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα. Ήταν εξαιρετικό μάθημα και αλλαγή στροφής. Είναι πολύ εύκολο αν δεν έχεις τον νου σου και έχεις πολλά συναισθήματα αδιαχείριστα, κάτι να σου συμβεί».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα