Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ελεονώρα Μελέτη για ΣΚΑΙ: «Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα ότι δεν θα με χρειαστούν»

«Και χωρίς το γιατί. Δεν υπήρχε ένα γιατί…»

Το πάνελ της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» σχολίασε την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα». Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή αυτό μίλησε και για την δική της κακή εμπειρία με τον ΣΚΑΙ.

Αναλυτικότερα ανέφερε ότι: «Έχω σταθεί και στο σημείο ότι η Ντόρα Κουτροκόη δεν είχε συμβόλαιο αλλά σύμβαση αορίστου, που σημαίνει ότι η επιχείρηση μπορεί να πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία, ουσιαστικά αυτό συνεπάγεται ως μία απόλυση».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί παιδιά. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, και όχι μόνο με συμβάσεις αορίστου αλλά και με συμβόλαια! Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα κι εγώ, χωρίς να μου έχουν πει κάτι προηγούμενα, ότι τελικά δεν θα με χρειαστούν από τη νέα σεζόν. Πριν βγω στον αέρα, μία ημέρα πριν».

«Όπου εγώ για να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, είχα απορρίψει πρόταση από άλλα κανάλια. Δηλαδή έμεινα εκτός μία σεζόν γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει δεσμεύσει, έχει ανακοινώσει ότι είμαι στο δυναμικό του, με έχει βάλει να δώσω συνέντευξη ώστε να ανακοινώσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τι θα κάνουμε την ερχόμενη σεζόν και 31 Αυγούστου αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει. Και μου το ανακοινώνουν με ένα τηλεφώνημα, μία ημέρα πριν» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τέλος, δήλωσε ότι: «Βλέπω ότι μέσα από την ιστορία της Ντόρας Κουτροκόη –με κάποιες μικρές διαφορές- μία ίδια ιστορία. Γελάω γιατί μου φαίνονται σαν να μην τα έχω ζήσει όλα αυτά εγώ. Δεν το περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτό. Όταν από εκεί που μιλάς με 2-3 κανάλια και λες ότι εγώ θα πάω εκεί όπου νιώθω πιο ασφαλής και θα ‘ναι καλύτερες συνθήκες, τελικά να σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα. Και χωρίς το γιατί. Δεν υπήρχε ένα γιατί…».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα