Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Κραυγή αγωνίας του Έλληνα «Mr F1»! Ο Κώστας Μαστοράκης στη φυλακή εδώ και δύο μήνες ως ύποπτος φυγής

Δύσκολες στιγμές

Διοργάνωνε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ακόμα και σε συνεργασία με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τον περασμένο Αύγουστο, αλλά κρίθηκε ύποπτος φυγής και προφυλακίστηκε για δικαστική υπόθεση που εκκρεμούσε εν αγνοία του από το 2012!

Πρόκειται για μια ιστορία δικαστικής τρέλας, που οδήγησε στη φυλακή τον Μυκονιάτη επιχειρηματία Κώστα Μαστοράκη, ο οποίος είναι γνωστός τα τελευταία χρόνια από τα events που διοργανώνει με πιλότους της Φόρμουλα 1 στο νησί των ανέμων, αλλά και στο Μονακό, παρουσία τού επί σειρά ετών φίλου του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Ως εκπρόσωπος της Nationale Piloti στην Ελλάδα, είχε διοργανώσει τον περασμένο Αύγουστο στη Μύκονο γιορτή για τα 40 χρόνια προσφοράς της εταιρίας.

Μάλιστα, συμμετείχε στο νησί σε φιλανθρωπική εκδήλωση με βουλευτές και πιλότους της F1, σε συνεργασία με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την Περιφέρεια Δυτικού Αιγαίου, τον δήμο και το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Και όμως, ο άνθρωπος αυτός, που έχει γνωστή κατοικία και επιχειρηματική δραστηριότητα, συνελήφθη με την κατηγορία της έκδοσης εικονικών τιμολογίων άνω των 200.000 ευρώ από το 2013 έως το 2018 για μια εταιρία από την οποία είχε φύγει το 2012!

φ2 2022 12 05T090725.078

Επί δέκα χρόνια δεν τον είχε ενοχλήσει κανείς για τη δικαστική υπόθεση, αλλά τον «θυμήθηκαν» πριν από δύο μήνες, όταν πήγε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να αφαιρέσει ράμματα λόγω πρόσφατης εγχείρησης.

Κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου της Ομάδας ΔΙΑΣ διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε κατηγορία σε βάρος του, ενώ ουδέποτε είχε φτάσει στα χέρια του κλήτευση για να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση των εικονικών τιμολογίων.

Ακολούθησε η προφυλάκισή του, καθώς κρίθηκε αγνώστου διαμονής και ύποπτος φυγής, ενώ είναι γνωστή η διαμονή του στο Παγκράτι, αλλά και η δράση του στα φιλανθρωπικά events, ακόμα και με τη συνεργασία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης!

φ3 2022 12 05T090737.024

«Βρίσκομαι προφυλακισμένος εδώ και δύο μήνες γιατί θεωρούμαι από τις Αρχές αγνώστου διαμονής και ύποπτος φυγής. Αν είναι δυνατόν… Το καλοκαίρι ήμουν με βουλευτές και πιλότους της F1 στη Μύκονο για φιλανθρωπική εκδήλωση που ήταν σε συνεργασία με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την Περιφέρεια Δυτικού Αιγαίου, τον Δήμο Μυκόνου και το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου. Και ενώ έχω αποδείξεις ότι μένω στην οδό Αγρας, με θεωρούν αγνώστου διαμονής. Οσον αφορά τις κατηγορίες για τα εικονικά τιμολόγια, δεν ισχύει τίποτε από αυτά. Είμαι άδικα προφυλακισμένος εδώ και δύο μήνες. Δεν μπορώ να καταλάβω εάν υπάρχει δόλος σε όλη αυτή την περιπέτεια ή ένα τόσο σοβαρό λάθος» ανέφερε για την περιπέτειά του μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται ο Κώστας Μαστοράκης.

Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, εξηγώντας τους λόγους που δεν είναι αγνώστου διαμονής ούτε ύποπτος φυγής, καθώς έχει γνωστή έδρα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

Φ4 ΤΟΥς ΔΥΟ ΔΕΞΙΑ

Μάλιστα, από το 2017 διαθέτει την εταιρία CON & CON Τεχνική Κατασκευαστική Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, η οποία έχει προβεί σε μακροχρόνια μίσθωση μεγάλης έκτασης στη Μύκονο, με σκοπό την κατασκευή ενοικιαζόμενων κατοικιών.

«Σε καμία περίπτωση δεν τυγχάνω ύποπτος φυγής, καθώς ουδέποτε επιχείρησα να διαφύγω. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την έκδοση του επίμαχου εντάλματος συλλήψεως σε βάρος μου, την έκδοση βεβαίως του οποίου δεν γνώριζα, έως και σήμερα εγώ είχα μεταβεί αρκετές φορές εκτός Ελλάδος, στο Μόντε Κάρλο και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, με το τελευταίο ταξίδι να έχει πραγματοποιηθεί προ ολίγων ημερών, εντός Σεπτεμβρίου 2022, στην πόλη Μόντζα της Ιταλίας. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι σε περίπτωση που εγώ σχεδίαζα να διαφύγω δεν θα είχα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα παρέμενα στο εξωτερικό» αναφέρει στην αίτηση αποφυλάκισης, που εκκρεμεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...