Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Η συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον «Μαθιό» και η συγκίνησή του

Ο «Μαθιός» συνάντησε έναν ήρωα

Όταν ο «Μαθιός» συνάντησε την Όλγα Κεφαλογιάννη, διάβασε το ημερολόγιο του παππού της!

Ο δημοφιλέστατος ηθοποιός τής μεγάλης φετινής τηλεοπτικής επιτυχίας, του «Σασμού», ο Δημήτρης Λάλος, ανέγνωσε αποσπάσματα από το βιβλίο της βουλευτού Ολγας Κεφαλογιάννη, «Οδοιπορικό. Σμύρνη, Ιούνιος 1920 – Νικομήδεια, Ιανουάριος 1921», από τη σειρά Μαρτυρίες των εκδόσεων ΕΣΤΙΑ, που αφορά το ημερολόγιο του Δημητρίου Κεφαλογιάννη, παππού της Ολγας, ο οποίος υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή του μετώπου της Μικρασιατικής Εκστρατείας, όπου και έπεσε.


Η πρώην υπουργός παρουσίασε το ημερολόγιο του αδελφού του παππού της, και ο Δημήτρης Λάλος, φίλος της, στον οποίο απευθύνθηκε, δέχτηκε με χαρά να αναγνώσει σελίδες του.
Ο σκληρός ορεσίβιος Κρητικός, ο Μαθιός, ανέβηκε λιτός και δωρικός, καθώς είναι, στο βήμα και «δάνεισε» την ωραία φωνή του, ζωντανεύοντας με αυτήν τα γραφόμενα του Δημήτρη Κεφαλογιάννη από το προσωπικό του ημερολόγιο που το έγραφε πολεμώντας…Το κοινό συγκινήθηκε, το ίδιο και η Όλγα.


Ο Δημήτρης Λάλος, τον οποίο περιέβαλλε ο κόσμος με πολύ θερμό τρόπο πριν από την παρουσίαση του βιβλίου, έκανε τη βουλευτή της Ν.Δ. να βουρκώσει. Ακουγε από τα χείλη του ηθοποιού τον παππού της να περιγράφει τη δύσκολη ζωή του.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου “Οδοιπορικό. Σμύρνη, Ιούνιος 1920 – Νικομήδεια, Ιανουάριος 1921”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ταλαντούχο δημοφιλή ηθοποιό Δημήτρη Λάλο που διάβασε αποσπάσματα του ημερολογίου» δήλωσε η Ολγα Κεφαλογιάννη. Από κάτω, ανάμεσα στο πλήθος, την καμάρωνε ο σύζυγός της, μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας.
Ο ηθοποιός αμέσως μετά την ανάγνωση του βιβλίου έφυγε για το θέατρο καταχειροκροτούμενος, ενώ στο αμφιθέατρο άρχισαν να ακούγονται μικρασιατικά τραγούδια, με τη Σταυρούλα Σπανού στο σαντούρι και τη Σταυρούλα Εσαμπαλίδου στο τραγούδι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα