Μυρτώ Αλικάκη: «Τα παιδιά μου έχουν δει τη μαμά τους σε τρομακτικές καταστάσεις»

«Η ουσιαστική ομορφιά είναι η γοητεία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη για τον ρόλο της ως Κασσιανή, την ομορφιά αλλά και για το τι την ελκύει σε έναν άνθρωπο.

Αναλυτικότερα ανέφερε πως: «Στην αρχή, ως Κασσιανή, ένιωθα έξω από τα νερά μου άλλα τώρα το έχω βρει και μου αρέσει πάρα πολύ. Τα παιδιά μου δεν αντέδρασαν όταν με είδαν ως Κασσιανή, έχουν δει τη μαμά τους σε τρομακτικές καταστάσεις. Όσα χρόνια έχω δουλέψει υπάρχουν ρόλοι με τα ονόματα των οποίων με έχουν φωνάξει στο δρόμο. Νομίζω η Κασσιανή θα είναι ένας από αυτούς».

Επιπλέον σχολίασε τα εξής: «Η ουσιαστική ομορφιά είναι η γοητεία. Δεν μου αρέσουν οι πιο όμορφοι αλλά οι πιο ενδιαφέροντες.

Έχω την ευτυχία να υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου στους οποίους δεν ντρέπομαι να πω τίποτα, ούτε τη χειρότερη σκέψη μου. Η κάθε γένια τρομάζει με τις εξελίξεις που έρχονται, άλλα επιλέγω να μην τρομάζω».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον