Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Κωνσταντίνος Καζάκος: Για φαγητό με τη νεαρή σύντροφό του, Βασιλική

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος λίγο καιρό μετά το χαμό του πατέρα του έκανε βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, Βασιλική Μακρή.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την 26χρονη χορεύτρια –  ηθοποιό, η οποία είναι τρία με τέσσερα χρόνια πιο μεγάλη από την κόρη του, Τζένη. Η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους.

«Με τον Κωνσταντίνο μας έφερε κοντά μια τυχαία ευχάριστη συνάντηση. Δεν είχε τύχει να τον δω στο θέατρο πιο πριν. Τον ήξερα λόγω της Τζένης Καρέζη, αλλά μόνο σαν όνομα, αφού την πρώτη φορά που τον είδα σε πρόβα δεν τον αναγνώρισα αμέσως. Εκεί που τον είδα και τον χάρηκα πολύ ήταν στην παράσταση “Αγουρα κεράσια”, όπου έπαιζε μαζί με την Τάνια Τρύπη. Ήταν εξαιρετικοί.

Είμαστε και οι δύο άνθρωποι με χιούμορ και κάπως με έναν δικό μας τρόπο, όταν έρχονται τα σκούρα, τα συζητάμε ή και δεν τα συζητάμε, όμως τα φτιάχνουμε. Είναι σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις ή και να μη μιλήσεις με έναν άνθρωπο και αυτό να είναι ΟΚ», είχε δηλώσει η Βασιλή Μακρή σε συνέντευξή της.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν το φαγητό τους και να αποχωρούν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα