Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ελένη Φιλίνη: «Τα μεγάλα αίσχη είναι έξω, όχι στο επάγγελμά μου»

«Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ελένη Φιλίνη για την αρχή της καριέρας της, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος αλλά και τις προϋποθέσεις που πρέπει σήμερα να πληροί κάποιος για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Ήμουν τυχερή κι ευλογημένη που ξεκίνησα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και που συνεργάστηκα με «ιερά τέρατα» του χώρου. Στη δεκαετία που βγήκα εγώ η ομορφιά ήταν πρόβλημα. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις και ταλέντο. Σήμερα είναι το αντίθετο, ανοίγει πόρτες η εμφάνιση. Τότε ήταν δύσκολο».

Όσον αφορά τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον χώρο του θεάματος δηλώνει: «Δε νομίζω ότι είναι στο επάγγελμά μου. Τα μεγάλα αίσχη είναι έξω, δεν είναι στο επάγγελμά μου».

Τέλος, αναφέρει τα εξής: «Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ένα ταλέντο και να το καλλιεργήσει. Μπορεί να πας σε σχολή και να μην κάνεις τίποτα. Εγώ αυτά που έμαθα από τον Ηλιόπουλο σε έναν χρόνο δεν θα τα μάθαινα 10 χρόνια στη δραματική».




spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα