Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς έπεσε θύμα της Σλοβάκας απατεώνισσας με το μαύρο σκυλί

880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία» έγραψε ο Νίκος Παππάς.

Μέχρι τον διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά έφτασε να «δαγκώσει» η Σλοβάκα απατεώνισσα με το σκυλάκι που έκανε dolce vita «φεσώνοντας» χλιδάτα εστιατόρια και ξενοδοχεία στη Ναύπακτο, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας!

3pfamilia 302226138 204411568592014 8506062205386334887 n

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παίκτης του Παναθηναϊκού με ανάρτησή του στο προφίλ του στα social media, στην οποία ανέφερε ότι η γυναίκα-αράχνη από τη Σλοβακία, η οποία συστηνόταν ως Βρετανίδα σύντροφος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού, του «έφαγε» 880 ευρώ: «880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία» έγραψε ο Νίκος Παππάς. Εν συνεχεία, ανέβασε και μια φωτογραφία που απεικονίζει τη εντυπωσιακή ξανθιά με τον σκύλο ράτσας, με τον οποίο συνήθιζε να κυκλοφορεί παντού. Μάλιστα, αστειευμένος ο παίκτης του «Τριφυλλιού» συνόδευσε την εν λόγω ανάρτηση με το σχόλιο «κέρασε ποτάκι τουλάχιστον η ψυχούλα»!

pappasmesa

Ωστόσο ο γνωστός μπασκετμπολίστας δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο, τόσο για τη γνωριμία τους όσο και για το πώς πιάστηκε στα δίχτυα της. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς διατηρούσε σχέση με την όμορφη δικηγόρο Τατιάνα Κορωνιά. Η σχέση αυτή έγινε γνωστή πέρυσι το καλοκαίρι, όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί σε διακοπές στο νησί των ανέμων. Εκτοτε και οι δυο κράτησαν χαμηλούς τόνους και απέφυγαν συνειδητά τις κοινές
δημόσιες εμφανίσεις. Η σχέση όμως δεν άντεξε παρά μόνο λίγους μήνες. Ο Νίκος Παππάς μόλις είχε βγει και από τον πολυετή δεσμό του με την επίσης δικηγόρο Μαρία Λαθούρη και ίσως το timing για ένα καινούργιο ειδύλλιο δεν ήταν το κατάλληλο. Το… άτακτο παιδί των παρκέ είναι και πάλι ένας περιζήτητος εργένης, κάτι που φαίνεται ο ίδιος να το απολαμβάνει.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα-αράχνη, η Maria Geleticova, γεννημένη στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διάπραξη απατών κατ’ επανάληψη, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της. Ωστόσο, δεν έδωσε ποτέ το «παρών» στο τμήμα, αφού άλλαζε συνεχώς πόλεις και διέμενε σε ξενοδοχεία από τα οποία έφευγε χωρίς να πληρώσει!

3pfamilia 302226138 204411568592014 8506062205386334887 n

Πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη πάλι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που της άσκησε δίωξη για απάτες. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ενταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι Αρχές της χώρας της από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 για παρόμοιες υποθέσεις απάτης.

3pfamilia 286033800 135657452151840 4513563719305838937 nΕτσι, αναμένεται να οδηγηθεί και στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος θα κινήσει τη διαδικασία για την έκδοσή της, η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί αφού δικαστεί για όσα έχει κάνει στην Ελλάδα και εκτίσει τις ποινές που θα της επιβληθούν! Στο μεταξύ, η νεαρή γυναίκα παραμένει στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή για δύο απάτες που διέπραξε στην περιοχή. Μαζί της έχει και το σκυλάκι της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

slovaka

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της Maria Geleticova ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά με ραδιοταξί της Ναυπάκτου και συμφώνησε με τον οδηγό να τη μεταφέρει στην Κόρινθο, αντί 200 ευρώ. Οταν έφτασαν, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μετρητά και έστειλε στο κινητό του γιου του οδηγού ένα παραστατικό μεταφοράς 250 ευρώ, το οποίο όμως αποδείχθηκε πλαστό! Ο ταξιτζής υπέβαλε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας και ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Κορίνθου να εντοπίσει την αλλοδαπή στο ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε, όπου τελικά συνελήφθη. Από
την προανακριτική έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι η απατεώνισσα με τα «χίλια πρόσωπα», που συστηνόταν κάθε φορά με διαφορετικά ονόματα, είχε διαπράξει ακόμα τρεις απάτες σε ξενοδοχεία και σε μίνι μάρκετ στη Ναύπακτο και την Πάτρα!

Ενδεικτικά, από τις 30 Νοεμβρίου ως την περασμένη Δευτέρα είχε μείνει σε ένα ξενοδοχείο στη Ναύπακτο. Οταν θέλησε να αποχωρήσει, ισχυρίστηκε ότι θα πλήρωνε τον λογαριασμό μέσω e-banking ο σύντροφός της που δήθεν είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλου οργανισμού. Στη συνέχεια, έστειλε στο ξενοδοχείο e-mail με ένα παραστατικό μεταφοράς 600 ευρώ, που όμως αποδείχτηκε πλαστό.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...