Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

«Μ. Βρεταννία»: Κυβερνητικοί μετά των συζύγων και αλά «crown» κοσμικές κυρίες

Με look Γιώργου Μάγγα ο «βασιλιάς των κατεψυγμένων»

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 το στολισμένο ballroom του ξενοδοχείου «Μ. Βρεταννία» φιλοξένησε, για 17η συνεχή χρονιά, το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas, υπό την αιγίδα και την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης.

O σκοπός της εκδήλωσης ήταν, όπως πάντα, ιερός, για τη στήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Οι εικόνες όμως που αντικρίσαμε έμοιαζαν με… πύργο της Βαβέλ, με το παζλ των καλεσμένων να έχει από γαλαζοαίματους, χωρισμένες κοσμικές κυρίες, «βασιλιάδες του real estate», υπουργούς που βρίσκονται στην επικαιρότητα όχι εξαιτίας του χαρτοφυλακίου τους αλλά εξαιτίας του Predator, πρέσβεις, αλλά και επιχειρηματίες με… εξεζητημένα dresscode, που έμοιαζαν με τον Γιώργο Μάγγα ή σαν μέρος από τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου!

0022 XARIS TSIMOGIANIS KAGIA PRINOY DIKEOY 9122022

Απάντες, βέβαια, έδωσαν τα 200 ευρώ που ήταν και το εισιτήριο για το επίσημο δείπνο, θέλοντας έτσι να ενισχύσουν -και καλά έκαναν- του σκοπούς του γκαλά. Εκεί, λοιπόν, η «Espresso» εντόπισε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο (που άφησε για λίγο στην άκρη τα… μποφόρ από τη δολοφονία του 16χρονου Ρομά από άνδρα της ΔΙΑΣ), τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη (που δεν διανοείται ότι τον παρακολουθούσαν) με τη σύζυγό του Πόπη, τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη (που τα έχει όλα… λυμένα στο υπουργείο) με τη σύζυγό του Λένα, αλλά και τον υπεύθυνο προγράμματος της Ν.Δ. Χάρη Θεοχάρη (που δεν αφήνει εκδήλωση για εκδήλωση) με τη σύζυγό του Δήμητρα.

Πάντως, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ψιθυριστά και χαιρέκακα σχολίαζαν την εμφάνιση κάποιων εκ των καλεσμένων. Οπως για παράδειγμα αυτή του «βασιλιά των κατεψυγμένων θαλασσινών» Βασίλη Σαβράμη μετά της συζύγου του Αλεξίας! Οντως παρατηρώντας το ενσταντανέ αναρωτιόμαστε αν ο επιχειρηματίας στον χώρο εμπορίας κατεψυγμένων προϊόντων θαυμάζει τόσο πολύ τον βιρτουόζο του κλαρίνου Γιώργο Μάγγα που θέλει να του μοιάσει ή αν είχε βάλει σκοπό να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να μεταμορφωθεί σε μέρος του ντεκόρ!

0095 ALEKSANDRA PANAGIOTOU ANDREAS PANAGIOTOU 9122022

Στιλιστικά, πάντως, πολλές κυρίες έβγαλαν το άχτι τους. Από τη σύζυγο του προέδρου του οργανισμού Αλκηστις Πρίνου – Μπουκουβάλα, που εμφανίστηκε αλά «The Crown», με μάξι κόκκινη τουαλέτα με ουρά, κεντημένη στους ώμους με ρουμπίνια, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Αγγελική Τσάνη, έως τη Σοφία Γιαννικοπούλου, που ήταν μες στην καλή χαρά, παρά τα δικαστήρια που έχει με τον πρώην σύζυγό της, εφοπλιστή δρα Γιάννη Κούστα.

Για να λέμε, πάντως, και του στραβού το δίκιο, αν πάντως υπήρχε βραβείο του πιο καλοντυμένου, θα το κέρδιζαν ο «βασιλιάς του real estate» Ανδρέας Παναγιώτου και η σύζυγός του Αλεξάνδρα Λοΐζου, η οποία πραγματοποίησε χολιγουντιανή εμφάνιση!

0280 SOFIA GIANIKOPOYLOY GIANIS KAZANIDIS 9122022

0068 GIORGOS TZEIMS TAKIS THEODORIKAKOS ALEKSIA MANTZARI 9122022

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...