Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Madwalk 2022: Τραγουδίστριες, ηθοποιοί και μοντέλα εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

«Μiςs sexy 2022» στα Madwalk

Του… Swarovski έγινε στα Madwalk 2022 – The Fashion Music Project, με τη showbiz να πετάει μπουτάκια και στήθη έξω, στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do!

Στο σόου, το οποίο έγινε για 12η συνεχόμενη χρονιά, με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά, έσκασαν από wannabe Μονρόε με… μανίκια βολάν αλά 80s (βλέπε την εξ Αμερικής ορμώμενη Καλομοίρα) μέχρι τραγουδίστριες που φρόντισαν να ζαλίσουν τα φλας με τις άκρως σέξι εμφανίσεις τους και κορίτσια του μόντελινγκ και της υποκριτικής (βλέπε Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με σούπερ σέξι τουαλέτα με λεπτομέρειες Swarovski) που… άπλωσαν τα κάλλη τους.

Και μπορεί στο ζουμί του σόου το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων να επικεντρώθηκε στις δημιουργίες των σχεδιαστών που συνοδεύτηκαν στη σκηνή με την παρουσία καλλιτεχνών, όμως στα παρασκήνια έγινε ένας άτυπος διαγωνισμός για τη Miss Sexy 2022!

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε: Από τη Μαρία Σολωμού, που εμφανίστηκε με μια αμπιγιέ ολόσωμη φόρμα κολάν με κεντημένους κρυστάλλους σε σχήμα εσωρούχων ή την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που έβαλε μια μακριά see through τουαλέτα με κορσέ και σκισίματα του θανάτου; Kαι η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Evangelia δεν πήγε όμως πίσω, μια και μας έβγαλε τα μάτια με τη μακριά ολόσωμη φούστα αμπιγιέ και το μαύρο διάφανο κορμάκι με λεπτομέρειες από κρυστάλλους στο στήθος!

Όσο για τη σύντροφο του Γιώργου Σαμπάνη; Η Ιωάννα Σαρρή ήρθε σαν ένα ροζ κουφέτο, με μίνι σατινέ φόρεμα και φτερά, λες και ήταν σε γαλλικό καμπαρέ! Από την άλλη, τέτοιες εμφανίσεις να κάνει η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Μαρτίκας δεν θα κρατιέται, μια και το ασημί μίνι φόρεμα με παγιέτα sequin δεν πέρασε απαρατήρητο!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα