«Λύγισε» on air Γιάννης Πουλόπουλος: «Αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων, μου φέρνει εσωτερική ταραχή»

«Η επιλογή είναι αν εγώ τελικά αγαπάω ένα αγόρι, αν θα επιλέξω τον Φίλιππο ή αν θα επιλέξω τον Γιώργο»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» λύγισε ακούγοντας περί δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων αλλά και για την ενδοοικογενειακή βία.

«Εμένα μου φέρνει και εσωτερική ταραχή στο συγκεκριμένο επεισόδιο με την ιστορία των παιδιών που καταγράφεται. Όταν εγώ επιμένω και σας κάνω παρατηρήσεις ότι δεν είναι επιλογή είναι προσανατολισμός, φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από αυτό το σήριαλ.

Μιλάμε για δύο παιδιά που δεν έχουν επιλέξει να είναι μαζί, η κοινωνία αυτό δεν το θέλει αλλά υπάρχει μία φυσική έλξη.

Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων. Η επιλογή είναι αν εγώ τελικά αγαπάω ένα αγόρι, αν θα επιλέξω τον Φίλιππο ή αν θα επιλέξω τον Γιώργο. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα πέρασε μέσα από τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ακόμα και το 2022 υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δυσκολεύονται αυτό να το εκφράσουν… κι αναγκάζονται και κρύβονται και είναι δυστυχισμένοι», ανέφερε.




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Ο Πασχάλης Τερζής πάντρεψε την εγγονή του

Τρισευτυχισμένος ο Πασχάλης Τερζής καθώς πάντρεψε την εγγονή του.