Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά κάνουν… πάταγο στη Θεσσαλονίκη

Δίδυμο-φωτιά στην Πύλη Αξιού

«Σεισμός» διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Ρόκκο και τη Λένα Ζευγαρά. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές και τα σουξέ τους στην Πύλη Αξιού, σε ένα πρόγραμμα γνήσιας θεσσαλονικιώτικης διασκέδασης, που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή και κερδίζει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις.

Ο εξωστρεφής και διαχρονικός Στέλιος Ρόκκος μάς έχει χαρίσει μερικές από τις ωραιότερες μπαλάντες, ενώ έχει έναν δικό του, μοναδικό τρόπο να χαρίζει στο κοινό συναρπαστικές στιγμές σε κάθε του live. Από την άλλη μεριά, η Λένα Ζευγαρά, φρέσκια και εντυπωσιακή, με δυνατές ερμηνείες και σουξέ που γίνονται viral, ξέρει καλά τον τρόπο να… ταρακουνά τη νυχτερινή διασκέδαση.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του προγράμματος είναι η κοινή εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου με τη Λένα Ζευγαρά και η συνάντησή τους επί σκηνής με τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδοπούλο, παρουσιάζοντας ένα μουσικό αφιέρωμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού!

Μαζί τους στην Πύλη Αξιού ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η ανερχόμενη Έλενα Παναγιωτίδου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα