Μπηχτές από Σίσσυ Χρηστίδου σε Μαραντίνη για τη συνεπιμέλεια

«Υπάρχουν γονείς που εργαλειοποιούν τα παιδιά»

Καλά κρατεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Θοδωρή Μαραντίνη, με αφορμή διάφορα ζητήματα που αφορούν τα δύο παιδιά τους.

Αυτή τη φορά η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» δεν δίστασε να ρίξει δημόσια… μπηχτές στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος φέρεται ότι είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει την επιμέλεια των ανήλικων αγοριών που απέκτησαν μαζί!

Η συζήτηση «άναψε» για τα καλά χθες, όταν η παρουσιάστρια και τα μέλη του πάνελ της πρωινής εκπομπής κλήθηκαν να σχολιάσουν το φλέγον ζήτημα της συνεπιμέλειας, που απασχολεί πολλά πρώην ζευγάρια και στη χώρα μας.

«Αν ο πατέρας δεν έχει τη διάθεση να ασχοληθεί και να κάνει πράγματα με το παιδί του… Η συνεπιμέλεια θέλει συνεργασία, αν εμείς διαφωνούμε για το παιδί αν θα βάλει σιδεράκια ή όχι, πρέπει κάποιος να αποφασίσει» είπε με νόημα η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε με εμφανώς κριτική διάθεση:

«Υπάρχουν γονείς που εργαλειοποιούν τα παιδιά. Η μαμά δεν θα βάλει ποτέ τα παιδιά κάτω από τον εαυτό της. Στη συνεπιμέλεια πολλές φορές μιλάμε σαν να είναι περιουσιακό στοιχείο, “μαζί το κάναμε, μισό μισό”…». Νωρίτερα είχε τονίσει ότι τα παιδιά χωρισμένων γονιών θα έπρεπε να έχουν σταθερό τόπο κατοικίας:

«Στη συνεπιμέλεια θα έπρεπε κανονικά να έχουν τα παιδιά το σπίτι τους και να πηγαινοέρχονται οι γονείς… Σε ένα ιδανικό πλαίσιο, έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται» επισήμανε η παρουσιάστρια, για να καταλήξει με την εξής φράση: «Εγώ όταν χώρισα του είπα “πόσες μέρες θέλεις; Πάρ’ τα”. Δεν έκατσα να κάνω ζύγισμα. Ας μην μπούμε σε προσωπικά. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα, όπως καταλαβαίνεις. Πρέπει να μπει το συμφέρον του παιδιού μπροστά».

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν βρεθεί πρόσφατα αντιμέτωποι στα δικαστήρια, με τον frontman των Onirama να καταδικάζεται τελικά σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, λόγω της αδυναμίας του (σ.σ.: η πλευρά της παρουσιάστριας υπονοεί «απροθυμία») να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του για τις ανάγκες των δύο παιδιών τους. Ωστόσο, το πρωί της επόμενης ημέρας είχε εμφανιστεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου φέρεται ότι ζήτησε συνεπιμέλεια των ανήλικων γιων του!




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...