Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Η Ρένα Κουμιώτη βρέθηκε και επέστρεψε στο γηροκομείο

Χριστούγεννα με τη Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο!

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ «Κουμιώτη – γηροκομείο», με τα μπες βγες και ξανά μπες της μεγάλης κυρίας του Νέου Κύματος στο ίδρυμα να μην έχουν τελειωμό.

Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο ημέρες από την αποκάλυψη της «Espresso» ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια «εξαφανίστηκε» από το γηροκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση, συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο, και σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι η Ρένα Κουμιώτη ξαναεπέστρεψε!

Η ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει τη δική της μεγάλη πορεία στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου της Γιάννη Σαββίδη, τον περασμένο Ιούλιο, ήρθε αντιμέτωπη τόσο με τα προβλήματα υγείας που την ταλανίζουν όσο και με την εύθραυστη ψυχολογία της. Αλλωστε, ο πρωτότοκος γιος της ήταν και εκείνος που βρισκόταν συνεχώς δίπλα της. Με τον θάνατό του ουσιαστικά έχασε και το στήριγμά της. Η Ρένα Κουμιώτη σπάνια έδινε συνεντεύξεις και μόνο σε μία μίλησε για τη ζωή της, τα παιδιά της και τα εγγόνια της, αλλά και για αυτά που σκεφτόταν για το μέλλον όλης της οικογένειας.

f8 KOUMIOTH

Ολο αυτό το διάστημα η ίδια δεν έμαθε ποτέ για το τραγικό τέλος του πολυαγαπημένου της γιου. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας δεν επέτρεπαν στα αγαπημένα της πρόσωπα να της μεταφέρουν τη δυσάρεστη είδηση θανάτου του πολυαγαπημένου της γιου.

Οπως πρώτη έχει γράψει η «Espresso», η τραγουδίστρια αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να μπορέσει να έχει συντροφιά αλλά και την απαραίτητη φροντίδα που της αρμόζει. Ετσι, στις 15 Νοεμβρίου πέρασε την είσοδο του ιδρύματος έχοντας κοντά της μία από τις πιο στενές φίλες της, με την ίδια να διαμένει σχεδόν δίπλα από τη Μαίρη Λίντα.

rena koumioti21697Ομως έπειτα από έναν μήνα η Κουμιώτη έκρινε πως δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το διαφορετικό από αυτό του σπιτιού της περιβάλλον. Πήρε, λοιπόν, εξιτήριο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση επιβιβαζόμενη στο αυτοκίνητο της αγαπημένης της φίλης. Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα εκείνη ήταν πάλι που ζήτησε από το γηροκομείο να τη δεχτεί και πάλι κοντά του.

rena koumioti21835Κανείς δεν ξέρει τι μεσολάβησε αυτό το μικρό από τη φυγή της διάστημα από το ίδρυμα και τι ήταν αυτό που την έκανε ώστε να θέλει να ξαναγυρίσει. Ουδείς μπορεί να ξέρει τις σκέψεις της… Θεώρησε άραγε ότι μόνο στο γηροκομείο τελικά θα έχει τη φροντίδα που θέλει; Κατάλαβε ότι το προσωπικό νοιάζεται αληθινά για εκείνη, ή της έλειψε η παρέα της αγαπημένης της Μαίρης Λίντα;

rena koumioti21421 Το βέβαιο είναι πως το πρωί της Δευτέρας η ιέρεια του Νέου Κύματος με τις δεκάδες επιτυχίες πέρασε για δεύτερη φορά την είσοδο του ιδρύματος για να παραμείνει για όσο διάστημα θεωρεί εκείνη ότι είναι απαραίτητο! Οπως, δε, μάθαμε, η εξέλιξη αυτή χαροποίησε και τη μούσα του Μανώλη Χιώτη, Μαίρη Λίντα, η οποία στο πρόσωπο της Κουμιώτη βλέπει έναν δικό της άνθρωπο, με τον οποίο θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...