Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Λάκης Γαβαλάς: «Όταν μπήκα στη φυλακή θα αυτοκτονούσα αν δεν…»

«Σίγουρα οι πρώτοι μήνες ήταν σκληροί γιατί στην αρχή σκεφτόμουν πόσο μ…ς ήμουν που βρέθηκα εκεί»

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Nitro και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή λόγω χρεών.

Ο κόσμος είναι πολύ σκληρός κι εσύ το είχες ζήσει έντονα αυτό. Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που η πραγματικότητα κατέρριψε την ελπίδα και τη φαντασία σου και πώς κατάφερες να κερδίσεις το σκοτάδι αυτό;

«Θα σου περιγράψω κάτι από το παρελθόν. Φεύγω από την ιταλική τηλεόραση, πάω στον σταθμό στη Ρώμη και παίρνω το τρένο για Μιλάνο. Σε όλη τη διαδρομή αναγκάστηκα να μείνω όρθιος με κότες και τυριά. Εκεί ήταν φυλακή για εμένα, αλλά επειδή το όραμά μου ήταν να πάω στο Μιλάνο το άντεχα.

Η φυλακή ήταν για εμένα ένα ταξίδι στα σκοτάδια για να βγω κάπου. Σίγουρα οι πρώτοι μήνες ήταν σκληροί γιατί στην αρχή σκεφτόμουν πόσο μ…ς ήμουν που βρέθηκα εκεί αφού ούτε ναρκωτικά έκανα, ούτε απάτες, ούτε στο καζίνο έπαιζα. Αλλά μετά το τρίμηνο άλλαξαν όλα, ρώτησα τον αρχιφύλακα πόσοι είναι οι κρατούμενοι, μου λέει 2880, του λέω εντάξει, είναι αρκετοί για κομπάρσοι κι έπαιξα τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πήγα στην εισαγγελία, της ζήτησα να δουλέψω και με έβαλαν στο κυλικείο. Μετά πήρα έναν Πακιστανό φυλακισμένο, του αγόραζα κάρτα για το τηλέφωνο κι εκείνος με βοηθούσε να φυτέψουμε λουλούδια στον κήπο. Μέχρι και TRX είχα και μου πήραν γιατί φοβήθηκαν μην αυτοκτονήσω, αλλά στην πραγματικότητα, αν δεν έφτιαχνα το σώμα μου θα αυτοκτονούσα».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα