Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

«MadWalk 2022»: Έρχονται απόψε στις οθόνες σας

Το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, έρχεται την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 22:50, αποκλειστικά στο MEGA.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους μέσα από πρωτότυπα acts και ξεχωριστά catwalks δημοφιλών καλλιτεχνών. Οικοδέσποινα της βραδιάς η Μαριέττα Χρουσαλά.

Στο Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project συμμετέχουν:

Η Ελεονώρα Μελέτη, σε μία ξεχωριστή εμφάνιση, παρουσιάζει το special social cause act «The Walk of Change» της ΔΕΗ με ιδιαίτερο συμβολισμό για τις γυναίκες και τη μόδα. Στη σκηνή συναντάει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος ερμηνεύει το «Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα».

Η Μαρία Μπεκατώρου εντυπωσιάζει στο stage του MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Διπλός γλυκός καημός», συνοδεύοντας τις δημιουργίες της Lena Katsanidou.

Στο special opening act της εκδήλωσης η Τάμτα παρουσιάζει ένα ξεχωριστό show με το «Freestyler» δίνοντας τον παλμό της βραδιάς. Μαζί της o Kareem Kalocoh.

Η Kid Moxie ερμηνεύει το «Creep» στο catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos.

Οι KINGS με τον FY, τον Μc Daddy και τη συμμετοχή της Dat Lilly τραγουδούν το «Macarena», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της adidas.

Οι δημιουργίες του Atelier Loukia συνοδεύονται από το «Voyage Voyage» και το act της Demy με τον Leon of Athens. Ο good job nicky ερμηνεύει τη μίξη των «Clouds» και «Honest» ντύνοντας μουσικά το catwalk της Nadia Rapti. Με το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» οι Alcatrash στο catwalk του Jack & Jones.

Η Klavdia ερμηνεύει το «Nothing Breaks Like a Heart» στην παρουσίαση του catwalk της Parthenis.

Οι δημιουργίες της 5226 series της Celia Kritharioti κάνουν την εμφάνισή τους στο stage, ενώ η Danae Livieratou ερμηνεύει το «Made You Look» και το «Crazy».

Η Marseaux με το τραγούδι «Βότκα Βύσσινο» στο catwalk του Maison Faliakos. Με μία ξεχωριστή διασκευή του «Αν είσαι ένα αστέρι», η Αναστασία δίνει το ρυθμό του catwalk της εταιρίας MOUTAKI.

Με τα τραγούδια «Πιάνω φωτιά» και «Yalla Baby» που ερμηνεύει η Stefania με τη συμμετοχή της Τάνιας Μπρεάζου, το κοινό του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project γνωρίζει μέσω του θεσμού Designer’s lab, τις δημιουργίες των: Zoe Stergiou, Palu ΑΘΕΝΑ, Musa Collection, Abstracto Clothing, Loukia Tseke, Chemise Premium Collection, BeeMe Clothing, Mara Doro, Myrto Dramountani, Erya Intimate Collection, The Jerkins, iD Fashion, Sonhar, Anastasia Fakli.

Η Josephine τραγουδάει τα «Unholy» και «Bloody Mary», στο catwalk με τις δημιουργίες της Pink Woman.

Οι δημιουργίες του Dante παρουσιάζονται υπό τους ήχους του «Ederlezi» που ερμηνεύει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζει μία ξεχωριστή διασκευή της επιτυχίας της «Κοσμοθεωρία», κατά τη διάρκεια του catwalk του Rich Girl Boudoir.

Το «Απωθημένο» ερμηνεύει ο Mente Fuerte, σε ένα act με εμφάνιση-έκπληξη της Μαρίας Σολωμού, κατά τη διάρκεια του catwalk της Pandora.

Η Καλομοίρα τραγουδάει το διαχρονικό «Diamonds are a girl’s best friend» στο catwalk με τις δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Σε ένα special act για το brand Mondo Glasses, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπράττουν επί σκηνής και παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «ΣΟΚ», ενώ στο catwalk συμμετέχουν η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βασιλική Ρούσσου, η Κέισι Μίζιου και η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Στο Grand Finale του MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music, η Άννα Βίσση ερμηνεύει τα «Αίμα», «Gazoza» και «Αγάπη Υπερβολική» σε μια ξεχωριστή εμφάνιση όπου συμμετέχουν η Daphne Lawrence και ο Illeoo.

Η μόδα και η μουσική ενώνονται σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 22:50, αποκλειστικά στο MEGA.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».