Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα: «Θα πήγαινα οπουδήποτε για να αποκτήσω ένα μωρό»

«Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν την Ηλέκτρα. Ήταν σαν να ξεκίνησε τότε η ουσιαστική ζωή μου»

Η Πέγκυ Ζήνα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε στην απόκτηση της κόρης της, Ηλέκτρας.

«Όταν ήρθε η Ηλέκτρα, μετρούσαμε 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Το κάναμε όταν θέλαμε να το χαρούμε, να το ζήσουμε και να το επισφραγίσουμε. Μάλλον έπαιζε και το θέμα του παιδιού, ήμασταν λίγο παραδοσιακοί σε αυτό. Αν και όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε σκοπό ακόμα να κάνουμε παιδί.

Έζησα αυτό το “πότε θα κάνεις παιδί;” ενώ ήμουν μόλις 31-32. Δεν ήθελα να το μεγαλώσουν όμως γιαγιάδες και νταντάδες το παιδί, για να δουλεύω εγώ 5 ημέρες τη βδομάδα. Όταν όμως έγινε μετά την κρίση 2 ημέρες στη νύχτα, τότε θεώρησα ότι είμαι πολύ σωστή μαμά, που δουλεύει μόνο 2 μέρες, ήταν πιο εύκολο. Και ήθελα να αφιερωθώ πια εκεί».

Και πρόσθεσε: «Συνήθως οι τραγουδίστριες που γίνονται μαμάδες εξαφανίζονται. Συνήθως είναι δύσκολο να επανέλθουν μετά. Είναι λίγο άδικο αυτό που συμβαίνει στις εργαζόμενες μητέρες και ειδικά σε αυτές που βρίσκονται κάτω από τα φωτά. Το έφαγα λοιπόν αυτό, ενώ όλα έγιναν στην πολύ σωστή στιγμή για μένα, δηλαδή στα 35. Άρχισα να το σκέφτομαι πολύ έντονα στα 34 και στα 35 ήρθε. Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν την Ηλέκτρα. Ήταν σαν να ξεκίνησε τότε η ουσιαστική ζωή μου. Είμαι απ’ τις γυναίκες που ήθελα πάντα να γίνω μαμά. Από μωράκι έπαιζα με τις κούκλες μου και έκανα ότι έχω παιδί. Και να μη μου τύχαινε εύκολα – δόξα τω Θεώ δεν δυσκολεύτηκα – θα το πήγαινα οπουδήποτε για να αποκτήσω ένα μωρό».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα