Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει: «Ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν η πρώτη μου σχέση»

Η Ήβη Αδάμου παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Σκιάθο

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ένα...

Η πιο δύσκολη επέτειος γάμου για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Την πιο δύσκολη επέτειο γάμου της ζωής τους γιόρτασαν...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Χάρης» της σειράς «Παιδική χαρά»

Τι κάνει σήμερα ο μικρός «Χάρης» από την «Παιδική Χαρά»

Ο Βασίλης Γαλαίος υποδυόταν τον μεσαίο γιο της Ρένιας Λουιζίδου και του Κώστα Κόκλα στη σειρά «Παιδική χαρά». Πώς είναι σήμερα ο μικρός «Χάρης»;

Ο νεαρός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη σειρά και τη ζωή του σήμερα.

GALAIOS

«Από την εποχή της Παιδικής Χαράς έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα. Ήταν ένα παιχνίδι για εμένα. Κάποτε είχαν πει να ξανακάνουμε τη σειρά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα. Εγώ το περιμένω. Η μητέρα μου ευθύνεται που πήρα τον ρόλο στη σειρά Παιδική Χαρά. Ήμουν 4-5 χρόνων, όταν η μητέρα μου με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων για παιδιά και άρχισα να κλείνω δουλειές. Στη συνέχεια έπαιξα στη σειρά “Έρωτας” και αργότερα ήρθε η “Παιδική Χαρά”, καθώς και διαφημίσεις, κινηματογράφος, πασαρέλα και φωτογραφίσεις.

MV5BYWE1OTg3NDEtZmNlYS00YTMyLWFiMzktMDQ2NGZmMThlMGU1XkEyXkFqcGdeQXVyMzk4NzU4NDg@. V1 FMjpg UX1000

Τα γυρίσματα της σειράς μου αρέσαν και δεν με δυσκόλευαν. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν το διάβασμα για το σχολείο, στο οποίο δεν ήμουν πολύ κάλος. Σχολούσα από το σχολείο και με περίμενε η μητέρα μου απ’ έξω για να με πάει στα γυρίσματα. Στο αυτοκίνητο έτρωγα και διάβαζα ταυτόχρονα το σενάριό μου. Ήταν επικίνδυνη αυτή η ηλικία και ήταν εύκολο να παρασυρθεί κανείς. Πρόσεχα πολύ με τους φίλους μου, επειδή ήμουν μικρός και έκανα κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι. Προσπαθούσα να κρατήσω ένα χαμηλό προφίλ, ώστε να «κερδίσω» άτομα, γιατί πάντα πίστευα ότι αν έχεις έναν άλλο χαρακτήρα μόνο θα χάσεις ανθρώπους. Δεν με δυσκόλεψε κάπου η έκθεση από μικρή ηλικία. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι με βοήθησε κιόλας. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν καλή διαχείριση.

Για τους τηλεοπτικούς γονείς του, Ρένια Λουιζίδου και Κώστα Κόκλα, ο Βασίλης Γαλαίος ανέφερε πως «η Ρένια Λουιζίδου και ο Κώστας Κόκλας είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και με βοήθησαν πολύ. Εγώ ήμουν πιτσιρίκι και μου έλεγαν: “μπες και παίξε”. Δεν κρατήσαμε επαφές μετά τη σειρά, γιατί εγώ απομακρύνθηκα από τον χώρο. Με τα τηλεοπτικά μου αδέρφια λέγαμε τι θα κάνουμε τώρα και πηγαίναμε για παιχνίδι. Μας έψαχναν συνέχεια μέσα στο σπίτι που γυρίζαμε τη σειρά.

eewΣτο τέλος κάθε επεισοδίου κάναμε κάτι σαν φάρσα. Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν όταν, έπρεπε να είμαστε δεμένοι ανάποδα και να κάνουμε τις μαϊμούδες, βαμμένοι και με σκισμένα ρούχα. Πολλές φορές αυτοσχεδιάζαμε μόνοι μας. Ο Κώστας Κόκλας και η Ρένια Λουιζίδου με την εμπειρία τους αυτοσχεδίαζαν τέλεια και όλοι γέλαγαν τριγύρω. Εγώ αυτοσχεδίαζα, γιατί δυσκολευόμουν λίγο με το σενάριο.

basilis galaios

Μετά την Παιδική Χαρά δούλεψα για άλλα δυο χρόνια με τον Γιάννη Μπέζο. Στη συνέχεια ήταν να φύγω για μια δουλειά στη Γαλλία και συζητούσα για μια ακόμη σειρά στην Ελλάδα, άλλα δεν πήρα καμία από τις δυο δουλειές. Το ότι δεν πήρα αυτές τις δουλειές, μπορώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά και τότε ήταν που απομακρύνθηκα από τον χώρο. Αφού σπούδασα τουριστικά και ξενοδοχειακά, πλέον δουλεύω σεζόν στη Σαντορίνη από όπου και κατάγομαι. Σιγά σιγά τα βάζω όλα σε πρόγραμμα. Πρώτα σκέφτομαι να ανοίξω ένα μαγαζί».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...