Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Βούρτση, Ζήλεια και Ζήκας μιλούν δακρυσμένοι για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Τα μηνύματα που στέλνουν όλοι τους στον τεράστιο ηθοποιό

Ψάχνοντας τις ταινίες και το βιογραφικό του Νίκου Ξανθόπουλου αντιληφθήκαμε πως εκτός από τη Μάρθα Βούρτση, η δεύτερη με τις περισσότερες συνεργασίες μαζί του είναι η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια Αντζελα Ζήλεια. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει την έχουν αναγκάσει να είναι απομακρυσμένη από κάθε είδους δημοσιότητα.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής μας γραμμής, όταν της αναφέραμε το όνομα του Ξανθόπουλου την ακούσαμε σχεδόν κλαμένη. Η φωνή της με δυσκολία έβγαινε από τα χείλη της. «Πολύ λυπήθηκα για τον αγαπημένο μου Νίκο. Και λυπάμαι περισσότερο που δεν μπορώ αυτές τις δύσκολες στιγμές να είμαι δίπλα του, εκεί που δίνει τον αγώνα του για τη ζωή. Είμαι και εγώ ανάπηρη, χωρίς να μπορώ να περπατήσω, και βλέπω ελάχιστα πλέον.

zilia ksanthopoulos 696x661 1

Από τη στιγμή που έμαθα για τη μάχη ζωής που δίνει, η καρδιά μου καίγεται να πάω να τον δω. Όμως φοβάμαι ότι και να πήγαινα (με κάποιον τρόπο) δεν θα με αφήσουν να σταθώ κοντά του. Να του πιάσω το χεράκι και να του πω αυτά που θέλω να του πω. Αυτά που δεν του είπα ποτέ» λέει η σπουδαία ηθοποιός και τα λόγια της είναι σαν αφήγηση από έναν δραματικό ρόλο που έπαιζαν οι δυο τους στις «Πληγωμένες καρδιές». Με την Αντζελα Ζήλεια έπαιξαν και στις πιο εμπορικές μελό ελληνικές ταινίες εκείνης της εποχής.

«Ξεριζωμένη γενιά», «Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί», «Αγάπησα και πόνεσα», «Η οδύσσεια ενός ξεριζωμένου» και πολλές άλλες. Μας ζητάει να σταματήσουμε για λίγο τη συζήτηση. Πίνει λίγο νερό και συνεχίζει. «Ο Νίκος ήταν και είναι ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης. Ως χαρακτήρας ήταν κλειστός. Δεν μίλαγε πολύ. Δεν ανοιγόταν εύκολα! Ηταν σπίτι, δουλειά, οικογένεια. Πρότυπο οικογενειάρχη, θα έλεγα εγώ. Ηταν πολύ δυνατός χαρακτήρας από μικρούλης, που ήρθε από τη Σμύρνη. Ο,τι έφτιαξε στη ζωή του, το έφτιαξε μόνος του. Πάλεψε πολύ για να γίνει το “Παιδί του λαού”. Δεν είχε κάποιον να τον σπρώξει και να τον κάνει αυτό που έγινε. Και έφτιαξε μια πολύ ωραία ζωή, μια πολύ ωραία οικογένεια, που θα ζήλευαν όλοι οι καλλιτέχνες. Και δεν μπορώ να μην πω ότι βοηθούσε πολύ κόσμο. Εγώ με τον Νίκο δουλέψαμε πάρα πολύ μαζί. Ταινίες, θέατρο, τηλεόραση, τραγούδι. Παντού μαζί. Και μου δίνετε την ευκαιρία να απευθυνθώ σε εκείνον δημοσίως και να του πω να μη φοβάται αυτό που φοβόμαστε όλοι. Θα είμαι κοντά του, έστω και νοερά. Και θα προσεύχομαι να επιστρέψει πάλι στην αγαπημένη του οικογένεια. Δυστυχώς κάποια στιγμή όλα τελειώνουν, δεν μας ανήκει τίποτα. Αυτός που μας έφερε στη ζωή, αυτός μας παίρνει πίσω» λέει και μας ζητάει να σταματήσουμε, μια και δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω συγκινησιακής φόρτισης.

rsz vourtsh xanthopoulos 768x910 1

Ωστόσο, αν και επικοινωνήσαμε με τη Μάρθα Βούρτση, την παρτενέρ του μεγάλου ηθοποιού, η ίδια, όπως εδώ και πολλά χρόνια αποφεύγει κάθε είδους δημοσιότητα, έτσι και τώρα αρκέστηκε να αναφέρει συγκινημένη «δεν θα δηλώσω κάτι. Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα με τον Νίκο για το τι περνάει».

94475071 1550405938457523 4166974264102092800 n 1

Το δικό του μήνυμα για τον Νίκο Ξανθόπουλο και τον γολγοθά που ανεβαίνει, στέλνει ακόμα ένας παλαίμαχος ηθοποιός, ο Χριστόφορος Ζήκας, που έπαιξε σε περισσότερες από 70 ταινίες και σε πάνω από 10 συνεργάστηκε με τον Νίκο Ξανθόπουλο. Στο άκουσμα του ονόματος του μεγάλου ηθοποιού ο παλαίμαχος ηθοποιός άρχισε να κλαίει. «Αν πληγώθηκα για έναν άνθρωπο που έμαθα ότι είναι πολύ άρρωστος, αυτός είναι ο Ξανθόπουλος. Τον θεωρούσα άτρωτο. Ετσι έχω τον Νίκο συνυφασμένο στο μυαλό μου» λέει και σταματάει τη συζήτηση. Τον ακούμε να λυγίζει. «Επαιξα μαζί του νομίζω σε 11 ταινίες. “Ξεριζωμένη γενιά”, “Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί”, “Γιακουμής, μια ρωμέικη καρδιά”, “Η σφραγίδα του θεού” και πολλές ακόμα. Νομίζω πως δεν θα ξαναβγεί πιο λαϊκό παιδί από τον Νίκο. Πηγαίναμε στην επαρχία και έσπαγαν οι πόρτες στους κινηματογράφους και στα θέατρα. Υπέροχος άνθρωπος, ειλικρινής, οικογενειάρχης, που είχε το μυαλό του μόνο στη δουλειά. Ο Νίκος θα βγει νικητής και από αυτή την περιπέτεια».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...