Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ρεβεγιόν χλιδής – Σαμπάνιες για μοντέλα, γόνους και επιχειρηματίες

Χαμός σε Ντουμπάι και Γκστάαντ

Ανέκαθεν, από τα δοξασμένα 50s και 60s, τo πρωτοχρονιάτικo ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία «Grande Bretagne» και «King George» της πλατείας Συντάγματος, με οικοδέσποινες τις μυθικές παρουσίες Καίτη Καλκάνη και Τούλα Λεβίδη, αποτελούσαν τα πιο σημαντικά κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Οι λαμπερές νύχτες επιβάλλουν ένδυμα black tie, δηλαδή σμόκιν για τους κυρίους, μακρύ φόρεμα και γούνες ζιμπελίνες και ετόλ τσιντσιλά για τις κυρίες. Οι καιροί μπορεί να άλλαξαν, αλλά κατά παράδοση το πιο famous (και το πιο ακριβό) ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οργανώνεται στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», αξίας 540 ευρώ το άτομο. Εκεί βρέθηκαν για να υποδεχτούν το 2023 παλιοί αριστοκράτες Αθηναίοι με τις οικογένειές τους. Το ρεβεγιόν στο roof garden του ξενοδοχείου με θέα την αλλαγή του χρόνου στη γιορτή της πλατείας Συντάγματος παρουσία του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη ήταν φαντασμαγορικό, καθώς στην αλλαγή όλοι βγήκαν στο μπαλκόνι και απόλαυσαν τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Το ίδιο εορταστικό, φωτεινό και glam σκηνικό «παίχτηκε» στο γειτονικό ξενοδοχείο της πλατείας, «King George», στο εστιατόριο Tudor Hall, όπου τραγούδησε η Ιωάννα Σεβοπούλου. Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν-θεσμό αποτέλεσε και φέτος το πριβέ οικογενειακό κάλεσμα του Γιώργου και της Τατιάνας Κορωνιά στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου «King George». Στην Εκάλη, το ρεβεγιόν που έκανε τη διαφορά, με καλεσμένους που ξεπερνούσαν τα 70 άτομα, το παρέθεσε στην οικία του το επιχειρηματικό ζεύγος Γιώργου και Λένας Κορρέ, ενώ η νέα γενιά υποδέχτηκε το 2023 στο δείπνο-πάρτι του επιχειρηματία Εντι Μπακολίτσα, στο Κολωνάκι. Chic ρεβεγιόν με εκλεκτές οικογένειες παρέθεσε στην Αθηναϊκή Λέσχη ο πρόεδρός της Κυριάκος Κουκουλομμάτης. Τη διαφορά όσον αφορά το κέφι και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις έκανε το πρωτοχρονιάτικο δείπνο στο εστιατόριο Athenee, στο City Link, που εξελίχθηκε σε χολιγουντιανό πάρτι, με τις μουσικές επιλογές του dj Αντώνη Δημητριάδη.

sev
Η Ιωάννα Σεβοπούλου

Εκεί ο Χρύσανθος Πανάς, άψογος οικοδεσπότης, έκανε τα πάντα για να περάσουν μοναδικά την πρώτη νύχτα της χρονιάς οι καλεσμένοι του, από την απαστράπτουσα Βίκυ Καγιά με την οικογένειά της ως τη Σοφία Καρβέλα. Στο ρεβεγιόν του Athenne υποδέχτηκε το 2023 και ο Πέτρος Κωστόπουλος αγκαλιά με τα τρία παιδιά του, Αλεξία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο.

Πρωτοχρονιά στο Γκστάαντ

giorgos ntavlas
Ο Γιώργος Ντάβλας και η σύζυγός του Ελενα στο Γκστάαντ

Η ελίτ της αθηναϊκής society θεωρεί υποχρέωσή της να «γλιστρήσει» στο πιο φημισμένο θέρετρο των Ελβετικών Αλπεων για να της πάει γούρι η χρονιά. Φέτος όμως δεν υπήρξε καθόλου χιόνι στο Γκστάαντ και έτσι οι κοσμικοί περιορίστηκαν σε καλέσματα σε ιδιωτικά σαλέ και δείπνα στα ονειρικά ξενοδοχεία του ελβετικού χωριού. Αλλωστε τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα ιδιωτικά σαλέ και στο ξενοδοχείο «Gstaad Palace» έχουν αφήσει ιστορία για τη χλιδή τους, αλλά κυρίως για το name dropping των καλεσμένων τους, με αποκορύφωμα του αξέχαστου ζεύγους Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, το 1983, με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, τον Φρανκ Σινάτρα, τον Ρότζερ Μουρ και την πρώην αυτοκράτειρα της Περσίας Φαράχ Ντιμπά.

Χρυσή οικοδέσποινα του Γκστάαντ και μέλος του πριβέ Eagle Ski Club ήταν και φέτος η Λούλα Γουλανδρή, κόρη του αείμνηστου Αλέκου Γουλανδρή, ενώ από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έδωσαν το «παρών» στο μυθικό ρεβεγιόν στο Gstaad ήταν ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη και τα τρία παιδιά τους, όπως και το εφοπλιστικό ζεύγος Νίκου και Νινέτας Βαφειά.

Στο διάσημο ελβετικό χιονισμένο χωριό απούσα φέτος ήταν η οικογένεια της Μαριάννας Λάτση, λόγω πένθους από τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της Εριέττας Λάτση, που λάτρευε το σαλέ στο Gstaad Palace. Φέτος όμως το Γκστάαντ «αναστάτωσε» ο pr man Γιώργος Ντάβλας, λάτρης της όπερας, που τραγούδησε τα περισσότερα βράδια με τις ορχήστρες του Palace, στήνοντας ένα απίστευτο ελληνικό γλέντι.

Τρελά κέφια

Φαντασμαγορικά βεγγαλικά, πολυτέλεια, τρελά κέφια και χοροί μαζί με «βασιλικό μενού» «πρωταγωνίστησαν» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Nammos Dubai, που λειτουργεί στο «Four Seasons». Οι πανάκριβες Dom Perignon και Crystal σαμπάνιες είχαν την τιμητική τους μαζί με τους πάμπλουτους Αραβες και τους κοσμικούς Ελληνες που υποδέχτηκαν το 2023 στο εξωτικό εμιράτο. Ολα φάνταζαν μοναδικά τη νύχτα της παραμονής και δεν είχαν καμία σχέση με την παραμονή του ’21 και την απειλή του Covid, που είχε προκαλέσει σάλο στην Ελλάδα με την παρουσία των κοσμικών. Ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ είχαν ετοιμάσει μια βραδιά υπερπαραγωγή για όσους τους τίμησαν στο μαγαζί τους. Το αυτοκρατορικό μενού στο ρεβεγιόν, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε χαβιάρι Beluga, αστακό, τρούφα, Wagyu Beef φιλέτο και, φυσικά, ελληνικά τυριά!

Live τραγούδησε ο Enrique Iglesias με το μουσικό συγκρότημα Gente de Zona, αλλά χαμός έγινε στο after party της νέας χρονιάς που ακολούθησε, όταν στα ντεκ έπαιξε τις μουσικές του ο dj Βασίλης Τσιλιχρήστος, που είχε και την ονομαστική του εορτή, και η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα.

inglesias
Ο Enrique Iglesias

Εκεί ξεχώρισαν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους η καλλονή σύζυγος του επιχειρηματία Πέτρου Στάθη, Neda Στάθη, η σύζυγος του Ζαννή Φραντζέσκου, Βερόνικα Πάστρα, η Ιωάννα Μπέλλα, η Ορθούλα Παπαδάκου και, φυσικά, ο pr man Χάρης Σιανίδης, που λατρεύει το Ντουμπάι και δίνει το «παρών» κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς στα εμιράτα.

ioanna mpela
Ιωάννα Μπέλλα

Ερωτας σε χιονισμένο φόντο

Στο St Moritz οι Ευγενία Νιάρχου, Ντάσα και Καμίλ Ρόου, αγαπημένη του Τεό Νιάρχου

Η νέα γενιά της δυναστείας Νιάρχου ακόμα μια φορά τίμησε το οικογενειακό σαλέ στο St. Moritz των Ελβετικών Αλπεων και πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα, όπως πρώτη είχε γράψει η «Espresso» πριν ακόμα η Ευγενία Νιάρχου ανεβάσει ενσταντανέ στα social media. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία μαζί με τα αδέρφια της, τον Σταύρο Νιάρχο junior και τη σύζυγό του Ντάσα, την Ηλέκτρα Νιάρχου και τον Τεό με την αγαπημένη του Καμίλ Ρόου υποδέχτηκαν απλά και παραδοσιακά, χωρίς κανένα show off, το 2023 στο St. Moritz. Στο διάσημο θέρετρο τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στο ερωτευμένο ζευγάρι Τεό Νιάρχος και Καμίλ Ρόου!

Ο Τεό είναι το τρίτο παιδί από τον γάμο του Φίλιππου Νιάρχου με τη Βικτόρια Γκίνες και γεννήθηκε στη νότια Γαλλία. Οσο για την Καμίλ, είναι ηθοποιός και μοντέλο και ήταν στο εξώφυλλο του «Playboy» το 2016. Γεννήθηκε στο Παρίσι, όπου και έμεινε μέχρι τα 21 της, και στη συνέχεια μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και έπειτα στο Λος Αντζελες, ενώ υπήρξε ζευγάρι με τον Χάρι Στάιλς.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...