Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Χωρισμοί και έρωτες: Αυτογκόλ με τη Παπαδοπούλου – Με τον Τζαβέλλα η Βίκυ Κάβουρα!

Θρησκευτικός γάμος για τον «ερυθρόλευκο» Κώστα Σλούκα και τη Μαρία Δαρσινού στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης

Μπορεί και οι δυο να τηρούν σιγήν ιχθύος, όμως ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Βίκυ Κάβουρα να έχει πέσει εδώ και τρεις μήνες στην αγκαλιά του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι δεν είναι πια ζευγάρι με την Αθηνά Πικράκη, ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου, με τον διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ και το μοντέλο να έχουν κινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους!

kavvoura

Αναφορικά όμως με τον νέο έρωτα του Τζαβέλλα, το πρώτο κους κους στα καλλιτεχνικά και ποδοσφαιρικά στέκια για το love story του με την Κάβουρα (η οποία εκτός από την υποκριτική ασχολείται πια και με το επιχειρείν, αφού έχει το δικό της brand μαγιό) άρχισε στις αρχές Νοεμβρίου, όταν η ηθοποιός βρέθηκε με μια φίλη της στις κερκίδες της «Αγια-Σοφιάς» για να δει το ματς ΑΕΚ – ΟΦΗ.

Η… σπίθα

Βέβαια, πριν από την παρουσία της στο γήπεδο-στολίδι της «Ενωσης» είχε προηγηθεί μια συνάντησή τους που ήταν ικανή για να ανάψει την σπίθα του έρωτα! Από τότε φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ο ένας στον άλλον.

vicky kavoura 1

Και οι δύο προσπαθούν να αποφεύγουν όλο αυτό το διάστημα τους παπαράτσι, για να μη δώσουν τροφή για περαιτέρω σχόλια. Το σίγουρο είναι πως, αν λάβουμε υπόψη και παλαιότερες δηλώσεις της Κάβουρα, η ίδια είναι έτοιμη πια να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή μετά τους παλιούς της έρωτες (Οικονομόπουλος, Σβίγγος, Γκέντσογλου). «Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου.

Πλέον νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα» είχε πει πρόσφατα, «βλέποντας» έτσι τα βέλη του έρωτα να χτυπούν την πόρτα της καρδιάς της. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News» η Κάβουρα και ο Τζαβέλλας έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγες εβδομάδες, με το ζευγάρι που βρήκε ελεύθερο χρόνο σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις να περνά ρομαντικές στιγμές στη Βιένη μακριά από τους παπαράτσι, που θα έδιναν τα πάντα για να βγάλουν φωτογραφικό «λαβράκι» με τους δύο ερωτευμένους.

Ποιος ραδιοφωνικός παραγωγός άναψε φωτιές για την τραγουδίστρια και τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού

Σφύριξε κι έληξε στο ειδύλλιο της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη; Φιτιλιές άναψε με όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ραπτόπουλος σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok και στο οποίο ισχυριζόταν πως η σέξι τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν είναι πια μαζί!

papadopoyloy

Και μπορεί η Παπαδοπούλου να μην έχει πει ακόμη τίποτα, όμως ο γκολκίπερ το βράδυ του Σαββάτου ανέβασε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου έκανε μια… μείξη περί προσωπικών και… πρωταθλήματος γράφοντας (έπειτα από πρέσινγκ όλων μας για να μάθουμε τι συμβαίνει στ’ αλήθεια): «Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα… Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες! ΥΓ.: Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο»!

eirini

Σε αναρτήσεις

Ενώ λοιπόν διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι της showbiz (ήταν μαζί από το 2019, ενώ το διάστημα της καραντίνας που ακολούθησε τους έφερε ακόμη πιο κοντά) να αναζητά σπίτι στα νότια προάστια προκειμένου να στεγάσει τον έρωτά του, έσκασε η βόμβα Ραπτόπουλου, τη στιγμή που τις τελευταίες μέρες τόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έσβησαν από τους λογαριασμούς τους στο Instagram τις κοινές φωτογραφίες τους, με το προφίλ του ποδοσφαιριστή να έχει μόνο μία ανάρτηση δίπλα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, από τα βαφτίσια του γιου φιλικού του ζευγαριού!

Από τα τελευταία ποσταρίσματά του πάντως ήταν αυτό του περασμένου Αυγούστου με αφορμή τα γενέθλια της Παπαδοπούλου με ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο, με τον ίδιο να γράφει προς εκείνη: «Μείνε όπως είσαι… σπανίζει»! Οσο για τις κοινές τους εμφανίσεις; Ηταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να περπατούν ανέμελοι στους δρόμους της Γλυφάδας…

Θρησκευτικός γάμος για τον «ερυθρόλευκο» Κώστα Σλούκα και τη Μαρία Δαρσινού στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης

Αυτή τη φορά ο Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη δεν συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας για άλλη μία βάφτιση των παιδιών ενός γκέι ζευγαριού, όπως είχε γίνει στην περίπτωση των Μπούση και Ντούντας, με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου!

sloukas

«Πρωταγωνιστές» ενός άλλου μυστηρίου, αυτού του γάμου, ήταν ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού, με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και την αγαπημένη του (έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι) να ανεβαίνουν το απόγευμα του Σαββάτου τα σκαλιά της εκκλησίας στη Βουλιαγμένη για να τελεστεί και ο θρησκευτικός γάμος τους, μια και οι δυο τους είχαν παντρευτεί τον Ιούνιο του 2021 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Γλυφάδας!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...