Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Στέφανος Κορκολής: «Την ώρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

«Η μητέρα μου αρρώστησε πολύ βαριά από μια αυτοάνοση ασθένεια που δεν μπορεί ποτέ να διορθωθεί»

Ο Στέφανος Κορκολής γιορτάζει 35 χρόνια εμβληματικής πορείας στην μουσική σκηνή και ετοιμάζει δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής. Με την αφορμή των παραστάσεων έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη».

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε πρώτη φορά για την ανίατη ασθένεια της μητέρας του, για τον λόγο που δεν έκανε οικογένεια, αλλά και για την δική του σκληρή μάχη με τον καρκίνο: «Η μητέρα μου αρρώστησε πολύ βαριά και έτσι μπήκε μεγάλο σκοτάδι στο σπίτι. Πάσχει από μια αυτοάνοση ασθένεια που δεν μπορεί ποτέ να διορθωθεί. Πότε δεν υπήρξε η έννοια του πανικού, ποτέ δεν μας έδειξε η μητέρα μου το πόσο πονάει.

Την ώρα που έμαθα ότι έχω καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Όταν γύρισα από το πρώτο χειρουργείο ήταν στο σπίτι ένα πακέτο τσιγάρα και το πήρα και το έλιωσα. Όταν αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο ξεκινάς τις… οικονομίες και πετάς ότι είναι περιττό και τοξικό. Αρκετές φορές σκέφτηκα να κάνω οικογένεια… μετά την αρρώστια μου δεν το ξανά σκέφτομαι. Δεν θα’ θελα ποτέ πλέον να ρισκάρω και να κάνω οικογένεια. Δεν κάνω μελλοντικά σχέδια. Δεν φαντάζομαι τίποτα. Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει»

Ο Στέφανος Κορκολής ανέφερε επίσης τα παιδικά του χρόνια και ξεκαθάρισε ότι γεννήθηκε τυχερός και όχι με άστρο: «Δεν γεννήθηκα με… άστρο, γεννήθηκα τυχερός. Η οικογένειά μου είχε να αντιμετωπίσει ένα παιδί-θαύμα και δεν το… χρησιμοποίησε το παιδί-θαύμα. Οι γονείς μου, μου έλεγαν ξεκόλλα από το πιάνο, πήγαινε κάτω να παίξεις»




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα