Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Αναστασία Τσιλιμπίου: Από πέντε χρονών στο μόντελινγκ και στα εννιά της στο «γυαλί»

Η παρουσία της στο «Νησί» που την έκανε να αγαπήσει την υποκριτική, και ο έρωτας με τον TikToker John Malath

Είναι αυτό που λέμε… ταλέντο από κούνια! Η Αναστασία Τσιλιμπίου μεγάλωσε μέσα από την τηλεόραση, συμμετέχοντας σε δημοφιλή σίριαλ εντός κι εκτός των ελληνικών συνόρων και κατάφερε να εξελιχθεί σε μια πολλά υποσχόμενη ενζενί της υποκριτικής τέχνης.

anastasia 2

Τη φετινή σεζόν έχει πιάσει δουλειά ως «λουλουδού» στο μπουζουξίδικο Ονειρο της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», που μας ξεναγεί στον κόσμο της επαρχιώτικης νυχτερινής διασκέδασης στα 80s. Γεννημένη στον αστερισμό του Σκορπιού, στις 12 Νοεμβρίου 1997, η Αναστασία Ειρήνη Τσιλιμπίου, όπως είναι το πλήρες όνομά της, μεγάλωσε στην Καλλιθέα και μοιράζει την καταγωγή της ανάμεσα σε δύο πατρίδες, καθώς ο πατέρας της Βίορελ είναι από τη Ρουμανία, ενώ η μητέρα της Φωτεινή από την Ελλάδα.

anastasia 7
Με τη μητέρα της

Πανέμορφη από παιδούλα, η γνωστή ηθοποιός άρχισε να ασχολείται με τον χώρο του θεάματος ως μοντέλο σε ηλικία πέντε ετών κάνοντας φωτογραφίσεις και διαφημιστικά σποτ. «Ηταν τα πιο παραμυθένια και διασκεδαστικά παιδικά χρόνια. Δεν ένιωσα σε βάθος ότι έπαιζα στην τηλεόραση διότι η αθωότητα της ηλικίας μου το έβλεπε σαν παιχνίδι. Είχα μια κανονική ζωή όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, απλά μέσα σε αυτά, κάποιες φορές, έκανα φωτογραφίσεις σε περιοδικά ή έκανα γύρισμα. Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν ήμουν μικρή, με την πρώτη μου φωτογράφιση να είναι εξώφυλλο της τότε παιδικής “Vogue” με φωτογράφο τον Χάρη Χριστόπουλο» έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της.

anastasia 9
Στην παιδική «Vogue»

Σε ηλικία εννέα ετών πήρε το βάπτισμα του πυρός ως ηθοποιός υποδυόμενη την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Γιώργου Νινιού στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου», που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Αναστασίας Κορινθίου. Πήρε τον ρόλο με οντισιόν και από τότε η αγάπη της για την υποκριτική δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα. Αν και τόσο μικρή, αισθάνθηκε αμέσως ότι αυτό ήταν το μονοπάτι που ήθελε να βαδίσει.

anastasia 1
Με Τσαρούχα και Δραγούμη στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου»

Ακολούθησαν οι συμμετοχές της στα σίριαλ «40 κύματα» και «Ο πόλεμος των άστρων», για να έρθει τελικά το 2010 και «Το Νησί», όπου έδωσε σάρκα και οστά στη «Μαρία», τη μεγαλύτερη κόρη του «Γιώργη» και της «Ελένης» (Στέλιος Μάινας και Κατερίνα Λέχου) σε μικρή ηλικία. «Αυτή η δουλειά μού έμαθε ότι πραγματικά θέλω να γίνω ηθοποιός. Αγάπησα αυτό το επάγγελμα μέσα από αυτή τη συνεργασία και από τότε δεν άλλαξα γνώμη.

anastasia 3
Στο «Νησί» με τον Στέλλιο Μάινα

Σίγουρα αυτή η δουλειά είναι μια αξιόλογη προσθήκη στο βιογραφικό μου και είμαι ευγνώμων» θα δηλώσει η ίδια μερικά χρόνια μετά τη συμμετοχή της. Παράλληλα σχεδόν με το σίριαλ «Το Νησί» μπήκε στη ζωή της και το θέατρο, με την Αναστασία Τσιλιμπίου να μαγεύει κοινό και κριτικούς στην παράσταση «Το θαύμα της Αννυ Σάλιβαν», που ανέβηκε με επιτυχία για δύο σεζόν, από το 2009 μέχρι και το 2011.

anastasia 4

Σε τουρκική σειρά

Τέσσερα χρόνια μετά, έχοντας αποφοιτήσει πια από το λύκειο, επιλέχθηκε για τον ρόλο της «σουλτάνας Κιοσέμ» (σε νεαρή ηλικία) στην ομώνυμη τουρκική σειρά. Ετσι, μετακόμισε για ένα διάστημα στη γειτονική χώρα. «Εζησα πέντε μήνες στην Κωνσταντινούπολη για τη συμμετοχή μου στη σειρά “Κιοσέμ: Η σουλτάνα”. Ηταν καταπληκτική εμπειρία και χάρηκα που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα σε μια τόσο μικρή ηλικία. Δεν ξέρω φυσικά αν θα εμένα εκεί μόνιμα. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τη συγκεκριμένη χώρα, αλλά γενικά. Είμαι, νομίζω, πολύ νέα ακόμα για να αποφασίσω κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να δημιουργώ στην Ελλάδα προς το παρόν» έχει επισημάνει σχετικά σε παλαιότερες δηλώσεις της.

anastasia 5

«Το σκλαβί», η «Διονυσιακή Νύχτα», το «Playing Gods» και η «Λωξάντρα» ήταν τα επόμενα θεατρικά της βήματα. Ακολούθησαν ο ρόλος της στην κινηματογραφική ταινία «Μαζί τα φάγαμε» και η συμμετοχή της στην κυπριακή σειρά «Οργή», η οποία ύστερα προβλήθηκε και στην Ελλάδα. Πέρυσι η Αναστασία Τσιλιμπίου έκανε δυναμικό comeback στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη, όπου έπαιξε την κόρη του Βασίλη Μπισμπίκη. Παράλληλα συνεργάστηκε με τον Θοδωρή Αθερίδη στη θεατρική παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας» στο Μικρό Παλλάς, μια παράσταση που συνεχίζεται και φέτος, όπως συνεχίζεται και η τηλεοπτική συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη πλην όμως σε άλλο σίριαλ, το «Αυτή η νύχτα μένει».

anastasia 8
Στο «Elle junior»

Οσο για την προσωπική της ζωή, η 26χρονη ηθοποιός με την ονειρική, σχεδόν απόκοσμη ομορφιά έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του δημοφιλούς TikToker John Malath, κατά κόσμον Γιάννη Μαλαθουνιάδη.

9512 TZOLA DAMANI MAINAS TSILIMPIOY TZOLA HISLOP 06102010

Ο Γιάννης έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε προπτυχιακό επίπεδο, ενώ στις μεταπτυχιακές του σπουδές ασχολήθηκε με τη διοίκηση επιχειρήσεων. Τα βιντεάκια του στο TikTok λαμβάνουν καθημερινά πληθώρα σχολίων και ο λογαριασμός του είναι ένας από τους πιο αγαπημένους του κοινού. «Στον σύντροφό μου βρήκα αυτά που με κάνουν να νιώθω ότι ο άνθρωπός μου με σέβεται, με εκτιμά και με καταλαβαίνει. Εκτιμώ το πάθος του να κυνηγά τα όνειρά του, και με στηρίζει σε ό,τι κάνω» έχει εξομολογηθεί η Αναστασία Τσιλιμπίου για τον αγαπημένο της.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...