Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Ο γιος του Γιώργου Τράγκα πούλησε τη βίλα του πατέρα του στη Μύκονο

Πιο είναι το ποσό που κατέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης

Ο γιος του Γιώργου Τράγκα,  Γιάννης πούλησε το ακίνητο που του είχε αφήσει ο πατέρας του στην Μύκονο.

Ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς βίλας σύμφωνα με το, «Πρώτο Θέμα» είναι ο  Ιωάννης Τσουκαρίδης.

Ο Γιάννης Τράγκας προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του προέβη σε αυτή την πώληση. Τα ποσά ήταν υπέρογκα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική και ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης κατέβαλε σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει την πολυτελή κατοικία.

Παράλληλα φαίνεται να έχουν πουληθεί και όλες οι κατοικίες, που είχε ο εκδότης δημοσιογράφος, στην Αμερική από την Μαρία Καρρά καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες  στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα. Η Μαρία Καρρά φέρεται να μην έχει υπογράψει συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό έγγραφο που θα ακολουθούνταν από την πράξη διαχωρισμού της περιουσίας στο Μονακό.

Εάν υπήρχε το συγκεκριμένο έγγραφο ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του στο σύνολό της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τράγκας, μεταξύ άλλων, άφησε στον γιο του την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Η εντυπωσιακή βίλα Άγιο Λάζαρο

Η παραθαλάσσια βίλα στον Άγιο Λάζαρο με θέα που κόβει την ανάσα, βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, νοικιαζόταν, σε γνωστή πλατφόρμα, για όλη την καλοκαιρινή σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα.

Η εν λόγω βίλα επέφερε κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε ακόμη πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης, ξεκίνησε ένα ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του.




spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα