Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ προσέβαλε τη διαθήκη της μοναχοκόρης τη Λίζα Μαρί, γιατί δεν της άφησε φράγκο

Σκληρο Ροκ

Βγήκαν τα μαχαίρια στην οικογένεια του Ελβις Πρίσλεϊ μετά τον ξαφνικό θάνατο της μοναχοκόρης του «βασιλιά του ροκ εν ρολ» Λίζα Μαρί.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η μητέρα της, Πρισίλα, ουσιαστικά στρέφεται δικαστικά εναντίον του μοναδικού εγγονιού του Ελβις που έχει επιζήσει από την «κατάρα των Πρίσλεϊ» και αμφισβητεί τη διαθήκη της κόρης της, που δεν της αφήνει δεκάρα τσακιστή.

Το 2016 η Λίζα Μαρί τροποποίησε τη διαθήκη της, ώστε να αποκλείσει τη μητέρα της από κληρονόμο της περιουσίας της, την οποία άφηνε ολόκληρη στην κόρη της Ράιλι Κίου και στον γιο της Μπέντζαμιν Κίου. Ωστόσο το 2020 ο Μπέντζαμιν αυτοκτόνησε, οπότε η Ράιλι είναι πλέον η μοναδική κληρονόμος της μοναχοκόρης του Ελβις Πρίσλεϊ.

Η 77χρονη σύζυγος του Ελβις, Πρισίλα, σύμφωνα με τους «New York Times», κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες, με τα οποία προσέβαλε τη διαθήκη της κόρης της Λίζα Μαρί αμφισβητώντας την αυθεντικότητα της υπογραφής της και κατά συνέπεια την εγκυρότητα της διαθήκης. Υποστηρίζει ότι η υπογραφή που εμφανίζεται στο τέλος της διαθήκης του 2016 είναι διαφορετική από τη συνηθισμένη υπογραφή της κόρης της, προσθέτοντας ότι και το όνομα της Λίζα Μαρί είναι γραμμένο λανθασμένα.

Με βάση αυτό η Πρισίλα Πρίσλεϊ ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή της Λίζα Μαρί, για να αφήσει την ίδια εκτός της διαθήκης και να καταλήξει ολόκληρη η περιουσία στην εγγονή της Ράιλι. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, τα οικονομικά της Πρισίλα βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

Με τον θάνατό της στις 12 Ιανουαρίου η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ προστέθηκε στη μακρά λίστα των θανάτων των Πρίσλεϊ από καρδιακά προβλήματα, μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο Ελβις, η μητέρα του και τρεις θείοι του. Η διαβολική σύμπτωση έκανε πολλούς να κάνουν λόγο για «κατάρα των Πρίσλεϊ», η οποία ξεκίνησε εξαιτίας του αιμομικτικού γάμου του παππού και της γιαγιάς του «βασιλιά», οι οποίοι ήταν πρώτα ξαδέλφια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα