Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η αντίδραση του Γιώργου Αυτιά για το δράμα που ζει ο Τέρης Χρυσός

Κλήσεις συμπαράστασης

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η κραυγή απελπισίας του αξιαγάπητου ερμηνευτή Τέρη Χρυσού, μέσω της Espresso.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μέσα από τη σπαρακτική εξομολόγησή του για την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκεται, με την πενιχρή σύνταξη των 690 ευρώ που παίρνει, δεν έκρυψε πως καθημερινά το μόνο που σκέφτεται είναι ο θάνατος, προκειμένου να λυτρωθεί.

terris

«Θέλω να πεθάνω, για να λυτρωθώ. Δεν αξίζει τέτοια ζωή για κανέναν καλλιτέχνη με αυτήν τη σύνταξη που παίρνουμε. Εχω φτάσει στα όριά μου. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος. Πήρα εσάς να καταγγείλω όσα βιώνω. Αν πάθω κάτι κακό, σίγουρα θα είναι από την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκομαι.terris Δεν ζητάω τον οίκτο κανενός. Ούτε ελεημοσύνη. Ζητάω απλά δικαιοσύνη στις συντάξεις που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Είναι συντάξεις πείνας. Δεν ξέρω πώς τα βγάζω πέρα» ήταν τα λόγια του, που προκάλεσαν συγκίνηση για όσα βιώνει ο πάλαι ποτέ σπουδαίος καλλιτέχνης του ελαφρού τραγουδιού.

terris

Ο ίδιος είχε πλήθος κλήσεων στο προσωπικό του τηλέφωνο από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας της εφημερίδας. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ίδιος στην «Espresso», ένας από τους πρώτους που ενδιαφέρθηκαν για την οικονομική του κατάσταση ήταν ο Γιώργος Αυτιάς. «Με πήρε τηλέφωνο συγκινημένος ο κύριος Αυτιάς και μου μετέφερε ότι θα μιλήσει με τον αρμόδιο υπουργό γι’ αυτήν την αδικία που βιώνουμε αρκετοί καλλιτέχνες.

autias

Τον ευχαριστώ και εκείνον δημοσίως για το ενδιαφέρον του. Σας ξαναλέω όμως και πάλι ότι δεν ζητάω ελεημοσύνη ούτε οίκτο. Ζητάω δικαιοσύνη στη σύνταξη που παίρνω, έτσι ώστε να μπορώ να ζήσω κάπως αξιοπρεπώς τα χρόνια που μου υπολείπονται! Εχω αξιοπρέπεια.
terris

Δεν θέλω να με λυπάται ο κόσμος και γι’ αυτό δεν πρόκειται να πάρω ούτε συσσίτιο από την Εκκλησία. Αναγκάστηκα να δημοσιοποιήσω το πρόβλημά μου, γιατί η υγεία μου έχει
κλονιστεί και φοβάμαι πως ίσως το τέλος μου δεν θα είναι μακριά» έλεγε με συγκίνηση ο Χρυσός στην «Espresso», ενώ μας ευχαρίστησε για την έκταση που πήρε το θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες να πάρουν αυτά που τους αναλογούν.

terris

Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι για να… ιδρώσει το αυτί της Πολιτείας και του αρμόδιου υπουργού, του κυρίου Χατζηδάκη, για το δράμα πολλών ανθρώπων του καλλιτεχνικού και όχι μόνο στερεώματος δεν θα πρέπει να φτάνουμε ούτε στο σημείο κάποιος εξ αυτών να λέει ότι θέλει να πεθάνει για να λυτρωθεί ούτε να παρεμβαίνουν ψυχοπονιάρηδες παρουσιαστές για να μεσολαβήσουν στον κάθε υπουργό προκειμένου να βρεθεί μια αξιοπρεπής λύση!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...