Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Παντελής Τουτουντζής: «Αν πάθω κάτι εγώ ή άντρας μου τα παιδιά μας θα πάνε σε ίδρυμα δυστυχώς»

«Είχα κατάθλιψη εξαιτίας των ρατσιστικών μηνυμάτων που μου έστελναν»

Ο Παντελής Τουτουντζής μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ομόφυλα ζευγάρια έχοντας παιδιά.

Ο καταξιωμένος make – up artist είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και εξομολογήθηκε πως αν ένας εκ των δύο γονέων πάθει κάτι εκείνη θα πρέπει να πάνε σε ίδρυμα.


«Αυτή τη στιγμή, αν πάθει κάτι ο ένας από τους δύο, έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε συγγενείς και, εάν δεν υπάρχουν συγγενείς, σε ίδρυμα. Αυτό είναι το μελανό μας σημείο και γι’ αυτό παλεύουμε πάρα πολύ».


Όσο για τα ρατσιστικά σχόλια που λαμβάνει ανέφερε: «Κάποτε εμείς – που οι άλλοι πιστεύουν ότι είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι – πληγωνόμασταν πάρα πολύ, γιατί το όπιο ενός κενού ανθρώπου είναι το bullying. Ήμασταν πολύ εύκολοι στόχοι.

Κάποτε μηνύματα που παίρνω τώρα με έκαναν και έκλαιγα, με έστειλαν μέχρι και στον ψυχολόγο. «Πόνεσα, σκοτείνιασα, έπαθα κατάθλιψη επίσημα. Όμως, μέσα στην κατάθλιψη είπα: συγγνώμη, εγώ θα ζω έτσι, επειδή μπορεί να ξυπνήσει η κυρία Μαρία και να με βρίζει, γιατί απλά η κοινωνία με κάνει εύκολο στόχο; Όχι! Έτσι ξεπέρασα την κατάθλιψη».






spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα