Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε υπήρξε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα»

«Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Δαλάκα»

Τον Χρήστο Δάντη στο αεροδρόμιο πέτυχαν οι δημοσιογράφοι και φυσικά τον ρώτησαν για την αποβολή της Ασημίνας από το «Survivor All Star».

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και υποστήριξε την σύντροφό του, ενώ φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την στάση της Κατερίνας Δαλάκα.

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο.

Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της.

Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.