Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026

Παύλος Ορκόπουλος: «Στα εγγόνια μου αρέσει πολύ “Το Σόι Σου”»

Ο Παύλος Ορκόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τη σειρά «Το σόι σου».

Δεύτερη ευκαιρία στην Έλλη Κοκκίνου ο ΑΝΤ1 για το «Don’t Forget The...

Η Ελλη Κοκκίνου είναι η αγαπημένη σταρ του ΑΝΤ1! Ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έδωσε στην παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη δεύτερη ευκαιρία, αλλά ούτε και στη δημοσιογράφο Αννα Λιβαθυνού, στην Ελλη Κοκκίνου δείχνει ένα άλλο πρόσωπο,

Αναστάσιος Ροϊλός: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε τρομερή χημεία με τον μικρό...

Τα «Τρία Μπαμπαδάκια», ο Νίκος, ο Δημήτρης κι ο Ηρακλής, πρωταγωνιστούν στη νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που έρχεται σύντομα στον Alpha.

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο από τη Γωγώ Δελογιάννη

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής...

Πένθος για τον Μπουράκ Χακί – Έχασε αγαπημένα πρόσωπα στον σεισμό της Τουρκίας

Δύσκολες ώρες

Ο Μπουράκ Χακί περνάει δύσκολες ώρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία καθώς έχασε αγαπημένα του πρόσωπα.

«Πολλοί άνθρωποι πέθαναν και αυτό που έμαθα είναι ότι το λιγότερο 2.900 κτίρια κατέρρευσαν. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός… Φυσικά λυπάμαι πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιους δικούς μας ανθρώπους, χάσαμε κάποιους φίλους.

Τα ξαδέρφια της κοπέλας μου ζούσαν σε πόλεις που χτύπησε ο σεισμός και τους χάσαμε, είναι νεκροί. Υπάρχουν και κάποιες ποδοσφαιρικές ομάδες όπου ακόμα τις αναζητούν, όπως επίσης και μία ομάδα βόλεϊ.

Είχα φίλους σε αυτές. Δεν είναι πολύ κοντινοί μου φίλοι, αλλά προσπαθούμε να τους βρούμε.  Έχουμε κάποιες ομάδες στο WhatsApp όπου προσπαθούμε να βρούμε τις τοποθεσίες τους και να τις δώσουμε στην κυβέρνηση και στις ομάδες αναζήτησης.

Οι ομάδες αυτές έχουν μία λίστα και προσπαθούν να τους ψάξουν όλους και να τους απεγκλωβίσουν», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Σε αυτό το σπίτι ζει με τον γιο της η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι η πρώην σύζυγος του Βασίλη...