Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γονιών των παιδιών που παρενόχλησε

Η τελευταία νύχτα στο κάμπινγκ...

Στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας βρέθηκε και πάλι χθες ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε κάθειρξη πέντε ετών για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον Ωρωπό.

Ο 70χρονος μουσικός χθες μεταφέρθηκε εκ νέου στα δικαστήρια από τη φυλακή, καθώς συνεχίζεται η δεύτερη δίκη του για τέσσερις νέες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών.

viasmos

Συγκεκριμένα, στον μουσικό αποδίδονται οι κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, αδικήματα που ο 70χρονος φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος των τεσσάρων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα 2007-2015 σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.

viasmos

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, στο ακροατήριο κατέθεσαν οι γονείς ενός εκ των κοριτσιών που κατήγγειλαν τον μουσικό για σεξουαλική κακοποίησή τους όταν ήταν ανήλικες. «Το 2011 πήγαμε με την οικογένεια μου στο κάμπινγκ. Η σύζυγός μου ανέφερε ότι η κόρη μας της είπε πως ο κατηγορούμενος την πλησίασε μέσα στη θάλασσα και την έπιασε στα γεννητικά όργανα» είπε στην κατάθεσή του ο πατέρας του κοριτσιού και πρόσθεσε:

viasmos

«Οταν κάναμε μπάνιο βλέπαμε τον κατηγορούμενο με πολλά παιδιά, ειδικά κοριτσάκια. Ομως υπήρχε ένα κλίμα εμπιστοσύνης ότι υπάρχει ένας μεγάλος που προσέχει τα παιδιά». Συνεχίζοντας ο μάρτυρας ανέφερε πως ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν μετά όσα τούς είπε το παιδί τους να μην κάνουν τίποτα. «Καταλάβαμε πως θα κάναμε μεγαλύτερη ζημιά στο ίδιο μας το παιδί» είπε ο μάρτυρας, ο οποίος δέχθηκε σειρά ερωτήσεων από την έδρα για τη στάση που επεφύλαξε μαζί με τη σύζυγό του στον κατηγορούμενο.

Εισαγγελέας: «Υπήρχε ένας ενήλικος που είχε αναλάβει όλα τα μικρά κορίτσια και οι γονείς κάνανε τη ζωή τους;»

Μάρτυρας: «Υπήρχε η οπτική επαφή. Νιώθαμε ασφαλείς ότι, αυτή τη στιγμή που είμαι στην ξαπλώστρα και το παιδί μου είναι μέσα στη θάλασσα με άλλα παιδιά, αν του συμβεί κάτι, υπάρχει ενήλικος να βοηθήσει».

Εισαγγελέας: «Πώς ανασύρθηκε αυτό το θέμα;»

Μάρτυρας: «Τον επόμενο χρόνο πήγαμε ξανά στο κάμπινγκ και είδαμε πάλι τον κ. Γιαννόπουλο να απασχολεί κοριτσάκια στη θάλασσα. Το σούρουπο τον βλέπαμε να παίρνει ένα κοριτσάκι και να το πηγαίνει σε ένα απόμερο μέρος, όπου είχε στήσει μια αιώρα και ξάπλωνε μαζί του, είτε πάνω του είτε αντικριστά. Τον Φεβρουάριο του 2022 μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις και σε άλλο ανήλικο. Το συζητήσαμε με την κόρη μας, είπε “αμέσως θα μιλήσω”».

viasmos

Στη δική της κατάθεση η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε: «Η καθημερινή εικόνα του κ. Γιαννόπουλου ήταν να είναι στη θάλασσα με κοριτσάκια και, όταν νύχτωνε, ήταν ξαπλωμένος στην αιώρα αγκαλιά με ένα παιδί. Αυτή η σκηνή ήταν καθημερινή, επαναλαμβανόμενη».

Αναφερόμενη στα όσα η κόρη της τής εξομολογήθηκε ότι βίωσε στα χέρια του μουσικού η μάρτυρας κατέθεσε: «Ηταν τελευταία νύχτα στο κάμπινγκ και καθόμασταν στην καφετέρια. Η κόρη μου τότε με ρώτησε: “Μαμά, είναι φυσιολογικό κάποιος να σε πιάνει εδώ;” Και μου έδειξε το σημείο. Τη ρώτησα τι της είχε συμβεί και της είπα πως αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό. Μου απάντησε ότι λίγες μέρες πριν ο Γιαννόπουλος, προσποιούμενος ένα αστείο για το κατούρημα, την έπιασε στα γεννητικά όργανα. Της είπα ότι θα πάω να τον βρω και πως θα γίνει φασαρία. Εκλαιγε και έλεγε “σε παρακαλώ, μαμά, μην πας, δεν μπορώ”. Με είχε παρακαλέσει να μην πω τίποτα και σεβάστηκα την επιθυμία της».

viasmos

Εισαγγελέας: «Ηταν κάτι τόσο σοβαρό που το κουβαλούσε η κόρη σας. Πώς είναι δυνατόν να βλέπετε την αιώρα και να μη λέτε τίποτα, ενώ υπάρχει αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα;»

Μάρτυρας: «Καταλάβαινα ότι ο Γιαννόπουλος ήταν φίλος με όλους εκεί, ότι πήγαινε χρόνια στο κάμπινγκ και πως του είχαν εμπιστοσύνη. Σας λέω πως αυτό που με σταματούσε ήταν ότι δεν ήθελε το παιδί μου να μιλήσω. Δεν μπορούσα να αποδείξω τι είχε γίνει. Δεν θα με πίστευε κανείς».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 16 Φεβρουαρίου.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...